Fakta foran Champions League onsdag

Noen fakta foran Champions League-kampen mot Besiktas. Alexander Kacaniklic med forfall for Sverige U17. Liverpool U18 med omberammet kamp.

Liverpool møter Besiktas på onsdag og har presset på seg. En svak kamp hjemme mot Marseille endte i tap sist, og de røde er nede på 3. plass i gruppa med ett poeng. For Besiktas er det hakket verre, med null poeng etter to kamper. Statistikken hjelper ikke mye, på fem hjemmekamper mot engelsk motstand har Besiktas ikke tatt poeng og kun scoret ett mål. Liverpool på sin side har tapt tre og spilt en uavgjort borte mot tyrkisk motstand.

Besiktas snudde kampen på lørdag da de lå under 2-0 for Trabzonspor og vant til slutt 3-2. De ligger da poenget bak Galatasaray som topper i hjemlig liga. Det skulle sikre en fin oppladning til kampen mot Liverpool.

Mens Besiktas har sju tilsvarende, har Liverpool bare tre spillere som har spilt i alle fire Champions League-kamper denne sesongen (inkl. kvalifisering), nemlig Reina, Finnan og Hyypiä.

Jermaine Pennant er tilbake etter suspensjon i forrige runde. Tilbake er også Alonso og Torres.

Kacaniklic melder forfall for U17
11. oktober skrev vi om Alexander Kacaniklic som ble tatt ut i den svenske U17-troppen til EM-kvalifiseringskamper mot Romania, Tyskland og Færøyene i perioden 25. til 30. oktober. Kacaniklic har nå blitt erstattet på grunn av en skade.

U18 med omberammet kamp
Liverpool U18 fikk utsatt sin kamp mot Sunderland fra 25. august. Kampen er nå satt opp på kommende onsdag. Den blir spilt på Akademiet klokka 15.00 skandinavisk tid.