Februarkampen mot Chelsea på søndag

Liverpools bortekamp mot Chelsea i februar har blitt flyttet fra lørdag til søndag. Babel føler ikke press. Zenden mener Marseille kan vinne. Gerets vil stoppe Liverpools pasningsspill.

Chelsea melder på sine offisielle nettsider at Liverpools besøk på Stamford Bridge i ligaen har blitt flyttet fra lørdag 9. februar til søndag 10. februar. Kampen vil bli vist live på Sky Sports, og vil nå ha avspark klokken 17.00 søndag 10.februar.

Babel føler ikke press
Liverpool-angriper Ryan Babel sier til uefa.com at han ikke føler noe større press foran kveldens avgjørende Champions League-kamp mot Marseille enn han gjør til vanlig.

- Når du spiller for en klubb som Liverpool, vil det alltid være press på deg. Vi ønsker å vinne, men det gjør vi alltid. De finansielle aspektet ved kampen har ingen stor betydning for oss, selv om vi vet hvor viktig den er, siteres den unge nederlenderen.

Liverpool har imponert i sine to siste kamper i turneringen, ved å slå Besiktas hele 8-0 og Porto 4-1.

- Vi har definitivt mer selvtillit nå, takket være de to siste kampene i Champions League. På bakgrunn av disse resultatene tror vi også at vi kan vinne her.

Zenden tror Marseille kan slå ut de røde
Tidligere Liverpool-spilller Boudewijn Zenden tror at Marseille er sterke nok til å danke Liverpool ut av mesterligaen i kveld. 31-åringen som spilte for de røde i finalen i Aten i vår, skiftet som kjent beite til den franske klubben i sommer.

- På en måte er vi favoritter ettersom vi har hjemmebane og har supporterne i ryggen. Vi går til kampen som om vi må vinne denne, selv om uavgjort kan vise seg å være nok, uttaler nederlenderen til BBC Sport.

Om sin gamle manager, Rafael Benitez, har Zenden følgende å si:

- Jeg likte å jobbe sammen med ham. Rotasjonssystemet var noe jeg ikke hadde opplevd tidligere, så det var helt nytt for meg. Som spiller ønsker du å spille i hver kamp, men Benitez har sitt syn på den saken og sin måte å jobbe på. Alle spillerne måtte innfinne seg med det. Han har 4-5 spillere som spiller i 90% av kampene, men de andre seks spillerne skifter han ut hele tiden. Det kan være vanskelig for de seks spillerne. Men han oppnådde resultater. To Champions League-finaler, inkludert en seier, en FA-cup og en supercup-seier vitner om det.

- Benitez er veldig taktisk sterk. Han vet hvordan han skal håndtere en motstanders styrker og svakheter. Spesielt er han god til å eliminere styrkene og utnytte svakhetene.

- For meg blir denne kampen spesiell. Jeg har spilt for Liverpool og har mange venner i klubben. Men mitt mål er likevel å sørge for at Marseille går videre. Vi må sørge for å ta kontroll over midtbanen og passe på så Liverpool ikke tar oss på kontringer.

Gerets vil stoppe Liverpools pasningsspill
Marseille-trener Eric Gerets mener at nøkkelen til å slå Liverpool er å stoppe dem fra å spille sitt sedvanlige pasningsspill.

- Dette blir en kamp i et høyt tempo. Jeg tror Liverpool vil prøve å spille oss ut ved å la ballen gå tre ganger raskere enn de gjorde på Anfield. Det er deres styrke, og vi må finne en måte å stoppe dette på.

- Det er sant at de har mer erfaring enn oss. De er knappe favoritter, men vi spiller foran våre egne fans, og det vil bety mye.