Felles trøst for venstrevinger

Mark Gonzalez har slitt mye med skader, men har fått psykisk støtte av en Harry Kewell som snart kan være tilbake. Seier for Adam Hammill & Co.

Speedy klar til landskamp
Mark Gonzalez sliter med en liten skade foran privatlandskampen mot Brasil på lørdag, men det er ventet at venstrevingen blir spilleklar for Chile.  Den kjappe kantspilleren har kun spilt 15 kamper fra start i sin første sesong på Anfield, og skal ha vært mer skadeplaget enn det man kan ha fått inntrykk av i media.

I likhet med Harry Kewell har Mark måttet tilbringe mye tid på behandlingsrommet, og 22-åringen er glad for den støtten som australieren har gitt ham.

- Harry har snakket med meg om alle skadene siden han har slitt på samme måten.  Han vet hva jeg gjennomgår.  Harry har hjulpet meg mye.

Ubekreftede kilder i Australia sier at Kewell trener bra om dagen etter å ha vært ute etter flere operasjoner sist sommer, og at han kan bli aktuell til i hvert fall den siste kampen mot PSV Eindhoven.


Hammill for England U19
Adam Hammill får bra kritikk etter å ha spilt hele kampen som venstreving da England U19 slo sine likesinnede fra Tyrkia med 1-0 i en vennskapskamp i Doncaster i går kveld.