Finale i Copa América

Rafael Benítez ønsker Javier Mascherano lykke til i finalen mot Brasil. Emiliano Insúa spiller mot Mexico i U20-VM. Kewell avfeier rykter om splid i landslagstroppen. Anderson scoret to for Swansea.

I kveld fra kl. 22.50 sender Canal+ Sport 1 finalen mellom Argentina og Brasil i Copa América. Argentinas landslagssjef Alfio Basile har allerede bestemt seg for startoppstillingen. Ikke uventet er Javier Mascherano blant de utvalgte. Det er også Liverpool-linkede Gabriel Heinze.

Argentina: Roberto Abbondanzieri; Javier Zanetti, Roberto Ayala, Gabriel Milito, Gabriel Heinze; Juan Sebastian Veron, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso, Juan Roman Riquelme; Lionel Messi, Carlos Tevez.

Javier Mascherano har scoret to mål i turneringen, og Rafael Benítez ønsker sin elev lykke til mot Brasil.
- Jeg har holdt kontakt med Javier gjennom hele turneringen. Det er stort å se ham score mål. La oss håpe han kan gjøre det for oss neste sesong.

- Han har virkelig gjort det bra. Det ser ut som han koser seg der ute. Jeg skal se finalen på søndag, og jeg vil ønske ham lykke til.

Ifølge FIFA-statistikken har Argentina og Brasil møttes 91. ganger. Begge står med 34 seirer, mens 23 dueller har endt uavgjort. Målforskjellen er 149-142 i Argentinas favør. I Copa América er Argentina best, selv om Brasil vant finalen lagene i mellom i 2004. På 31 Copa-møter har Brasil vunnet åtte. Like mange har endt uavgjort, mens Argentina kan se tilbake på 15 seirer.

Insúa i kvartfinale
Kl. 01.40 i natt kan dere sette over til Eurosport 2. Da spiller Argentina mot Mexico i kvartfinalen i U20-VM. Emiliano Insúa har spilt samtlige minutter for Argentina i mesterskapet, og er med fra start igjen.
Argentina U20 (bekreftet lagoppstilling): Sergio Romero; Gabriel Mercado, Federico Julián Fazio, Matías Cahais, Emiliano Insúa; Ever Banega, Claudio Yacob, Maximiliano Moralez, Pablo Piatti; Ángel Di María, Sergio Agüero.

- Vi har ikke interne problemer
I australsk media går det nå rykter om intern uro i den australske landslagstroppen etter den elendige starten på Asia Cup. The Socceroos står med kun ett poeng etter to kamper, og må vinne mot Thailand i morgen for i det hele tatt å ha en sjanse til å gå videre. Selv seier er ikke garantert avansement.
- Jeg har vært på Australias landslag i over 10 år, og på de ti årene har jeg aldri sett antydning til splid, uttaler Kewell.

- Vi har et så godt sammensveiset lag. Vi kommer godt overrens med hverandre, og vi har respektert hver eneste manager vi har hatt. Vi har spilt på den måten han har ønsket.

- Jeg tror at de eneste menneskene man kan klandre er spillerne selv. Vi jobber hardt, vi forsøker vårt beste, men det vil seg ikke i øyeblikket.

Anderson imponerte
Paul Anderson er utlånt til Swansea for hele kommende sesong, og imponerte stort med to scoringer for League One-klubben i 5-2-seieren mot Ørgryte under treningsleiren i Sverige.

Sist oppdatert: 15.07.2007 kl.21:58.