Finnan forundret over formsvikten

Den svake formen forundrer Steve Finnan. Benayoun med i Israel-troppen. Ny DVD med Liverpool-historien. Sabra setter opp ekstraplasser til Arsenal-kampen. Billettinfo Besiktas.

Steve Finnan er forundret over Liverpools svake form de siste kampene. Nå håper forsvareren at de røde kan reise kjerringa i Goodison-derbyet om 12 dager.

- Nå har vi spilt svakt i et halvt dusin kamper, så nå må vi finne tilbake til formen vi viste tidligere i sesongen før storkampene vi har foran oss i tiden som kommer. Vi er alle skuffet etter gårsdagens kamp, ettersom vi ikke spilte bra og slapp inn to mål, ett like før og ett like etter pause. Det gjorde ikke saken lettere for oss, sier iren til Liverpool Echo.

- Men det er fortsatt tidlig i sesongen, og vi er fortsatt ubeseiret, legger han til med et snev av optimisme.

Finnan tror at Fernando Torres sin sene utligning kan vise seg å bli viktig for selvtilliten i laget.

- Jeg fikk lagt inn med venstrebeinet, og håpet at innlegget ville treffe noen. Nando viste sine kvaliteter i lufta.

- Slikt hjelper på selvtilliten. Det er fint å fortsatt være ubeseiret i ligaen, og det faktum at vi plukker poeng trass i at vi ikke spiller bra, hjelper på. Vi var lettet over å få en sen utligning, samtidig som vi var skuffet over å ha tapt to poeng. Vi trodde vi måtte gå tomhendte fra kampen helt til Fernando dukket opp med sin heading, så det var en lettelse. Men kampen sett under ett var vi skuffet over egen prestasjon igjen. Når vi slapp inn to mål ble det vanskelig for oss. Tottenham spilte en del bra fotball, men vi er likevel skuffet over det som skjedde i forbindelse med de to scoringene deres. Begge skulle ha vært unngått.

Finnan er nå en av flere Liverpool-spillere som vil være opptatt med landslagsfotball de kommende to ukene.

- Jeg vet ikke om denne pausen kommer på et godt eller dårlig tidspunkt for oss. Noen ganger er det bra å komme seg bort og spille et par landskamper. Vi får vente og se.

Bekreftet uttak for Benayoun
Det har nå blitt bekreftet at Yossi Benayoun er med i Israels tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Kroatia i Zagreb på lørdag.

Ny DVD med Liverpool-historien
Liverpool FC slipper en flunkende ny DVD om klubbens historie denne høsten. Innspillingen inkluderer alle de store triumfene til klubben, inkludert de siste under Rafael Benitez som Champions League-finalen i 2005 og FA-cupfinalen i 2006. Her får man hele historien fra 1892 og frem til i dag på ett brett.

Sabra med ekstraturer til Arsenal-kampen
Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, har på grunn av stor etterspørsel, skaffet flere pakker til kampen mot Arsenal om 3 uker. Priser fra 4.600,00 for to netter + kampbillett. Send mail til [email protected] for flere opplysninger.

Billettinfo Besiktas
Liverpool FC har mottatt 1400 billetter til bortekampen mot Besiktas på BLK Inonu Stadyumu onsdag 24.oktober. Disse blir solgt kun til sesongkortholdere som også kjøpte billett til bortekampen mot Porto. Salget starter kommende onsdag.