Finnan klar mot Reading

Benitez bekrefter at Steve Finnan er skadet, men at det ikke er alvorlig. Formsterke Sami Hyypiä gleder seg til at Daniel Agger er friskmeldt igjen, og tror Jack Hobbs er en mann for fremtiden.

Forsvarere skadet
Jamie Carragher ble byttet ut mot Bolton i går etter å ha fått en smell i ribbeina, men det forventes at krumtappen i forsvaret er klar til neste kamp mot Reading på lørdag.

Det samme gjelder for Steve Finnan. Rafael Benitez sier at iren har en skade bak i leggen, men at det ikke er alvorlig og at høyrebacken vil være friskmeldt innen kommende helg.


Ros til Hobbs
Til tross for sine 34 år og mange kamper i det siste har Sami Hyypiä holdt distansen langt bedre enn mange trodde i skadefraværet til Daniel Agger. Ja, i de siste kampene har man fått sett en finne ikke langt unna sitt beste, og det var også et perfekt hodestøt fra lange Sami som startet scoringsballet mot Bolton i går. Selv sier midtstopperen til Liverpools egen hjemmeside at han likevel ser fram til at Daniel Agger skal bli skadefri. Det har tatt lang tid for dansken å bli frisk etter å ha brukket et ben i foten, men Rafael Benitez har antydet at en spesiallaget støvel kan hjelpe Agger til snart å være på banen igjen.

- Det går bra om dagen, men jeg gjentar gjerne det jeg har sagt før - nemlig at jeg helst vil se at Daniel er frisk igjen og kan hjelpe laget, sier Sami Hyypiä.

- Målet mot Bolton kom etter et glimrende innlegg fra Stevie, og greide akkurat å få en touch på den. Det er veldig viktig å få en tidlig scoring når andre lag kommer hit med tanke på å ligge dypt og være kompakte. Når vi får et mål må de komme ut litt mer og vi får større rom.

- Vi var litt heldig som ikke slapp inn mål da Anelka var igjennom, men generelt gjør nå hele laget sin jobb skikkelig. Vi scorer mål og den bakre firer inkludert keeper forsvarer godt. Nå må vi fortsette slik resten av sesongen.

- Jack Hobbs har vist på trening at han er komfortabel med ballen og er en god forsvarer. Jeg så ham i ligacupen og da spilte han bra. Han er et stort talent og hvis han holder beina på bakken og arbeider hardt på trening kan han bli en av våre viktigste spillere i fremtiden.