Finnan, Torres og Aurelio med på flyet

LFC TV melder i kveld at trioen Finnan, Aurelio og Torres var med flyet da Liverpool-troppen satte kursen mot Marseille. Sissoko og Voronin var ikke med. Idrizaj blir sendt hjem. Diao klar for Stoke.

Alt tyder på at trioen Steve Finnan, Fernando Torres og Fabio Aurelio har ristet av seg småskader foran det viktige Champions League-oppgjøret i Marseille i morgen kveld. LFC TV melder i alle fall at trioen var med i troppen som i dag satte kursen mot syd-Frankrike.

Mohamed Sissoko og Andriy Voronin, derimot, var ikke med på dette flyet. Det har ikke kommet meldinger om at disse to har blitt skadet mot Reading, og mye tyder dermed på at de rett og slett ikke har blitt tatt med i troppen til kampen i morgen.

Idrizaj blir sendt hjem
Lokalavisen The Croydon Guardian melder at Crystal Palace kommer til å sende Besian Idrizaj tilbake til Liverpool i januar, bare fire måneder inn i hans sesonglange utlån til London-klubben. Den østerrikske U21-spilleren sluttet seg til Peter Taylors Palace i slutten av august, men den nye manageren på Selhurst Park, Neil Warnock, anser ham nå som overflødig. Dermed er det lite som tyder på at Idrizaj vil spille mer for Palace denne sesongen. Spissen har spilt sju kamper for klubben, uten å score mål. Kun to av disse kampene har kommet under Warnock. Av de sju kampene har østerrikeren startet kun tre.

Diao klar for Stoke
Stoke City bekrefter i dag at tidligere Liverpool-spiller Salif Diao nok en gang har sluttet seg til Championship-klubben. Partene har blitt enig om en kontrakt som løper frem til sesongslutt.

Den 30 år gamle senegaleseren var Bosman-spiller i sommer etter at han forlot nettopp Stoke etter sesongslutt 2006/07. Det har imidlertid tatt flere måneder å forhandle frem en ny avtale på Britannia Stadium.

Halsey dømmer United-kampen
Mark Halsey er mannen som har fått i oppgave å lede storkampen mellom Liverpool og Manchester United på søndag. Vi kan også nevne at mannen som unnlot å blåse to straffespark til Fernando Torres på Madejski Stadium i helgen, Andre Marriner, har blitt satt opp til å dømme Macclesfield v Stockport i League Two.