Finnan vil bli i Liverpool karrieren ut

Steve Finnan erklærer i dag at han ønsker å bli i Liverpool ut karrieren. Dirk Kuyt sier at de røde bare må vinne i Aten. Cissé tror han fortsetter i Marseille om klubben kvalifiserer seg for CL.

Steve Finnan sier i dag at han ønsker å bli i Liverpool resten av sin karriere. 31-åringen følger dermed i fotsporene til John Arne Riise og Steven Gerrard, som begge har sagt at de ønsker å tilbringe resten av karrieren på Anfield.

- Jeg er veldig lykkelig i klubben, og ønsker å bli så lenge jeg kan. Jeg har ett år igjen av kontrakten, og forhåpentligvis kan vi komme til enighet om en ny kontrakt, slik at jeg kan avslutte karrieren min i Liverpool. Men først skal vi spille finalen, og så får vi se hva som skjer videre, uttaler høyrebacken til liverpoolfc.tv.

- Men det hersker ingen tvil om at jeg ønsker å bli klubben. Vi har gjort store fremskritt de siste tre årene. Det er bare å se på finalene vi har spilt i. Ligatittelen er alles førsteprioritet, og det ville være fantastisk om vi klarte å vinne den. Men å spille to Champions League-finaler på tre sesonger er ikke så verst det heller. Det er ikke mange lag som oppnår noe slikt, slår iren fast.

- Vi har også spilt i en FA-cupfinale og i en ligacupfinale, så nå er det store målet å gjøre det bedre i ligaen. Men det ville selvsagt være fantastisk å vinne Champions League igjen.

Finnan vil ikke kvie seg for å skrive under en ny kontrakt, selv om manageren skulle finne på å hente inn en ny spiller i hans posisjon i sommer.

- For meg handler dette om å spille sammen med gode spillere. Stallen blir stadig styrket, og du får selvtillit av å spille mange kamper. Ting har gått bra for meg i Liverpool, men det er noe også andre spillere kan si. Vi blir til stadighet linket til nye spillere, ikke bare i min posisjon. Med nye eiere på plass har klubben nå mer penger, og jeg er sikker på at vi blir linket til en kar som Daniel Alves igjen. Jeg kan kun konsentrere meg om å gjøre jobben min så bra som mulig, og ikke bekymre meg om noe annet.

- Nå ser vi alle frem mot finalen. Jeg tror vi har gjort de rette forberedelsene, og nå gleder vi oss alle til kampen, sier mannen som måtte forlate banen i pausen i Istanbul.

- Det var skuffende å bli skadet i vår forrige finale, og jeg så faktisk ikke at vi gjorde de tre målene ettersom jeg fortsatt var i garderoben. En slik finale handler kun om å vinne. Det handler om klubben.

- Vi må unngå å gi Milan like mye rom som Manchester United gjorde. Forhåpentligvis klarer vi å være tettere oppe i dem. Forbereder vi oss skikkelig, og gjør det vi skal, klarer vi forhåpentligvis å vinne. Milan har en fantastisk spiller i Kaka, som vi i forsvaret må se opp for. De har også andre kvalitetsspillere som er kapable til å score mål og skape sjanser, men Kaka er den største trusselen.

- Selv føler jeg at vi har blitt bedre defensivt de siste par årene, og troppen er sterkere nå enn for to år siden. Måten Milan slo Manchester United på gjør dem til favoritter nå. Jeg synes det er greit å være underdog.

- Vi må bare vinne denne finalen
I likhet med Steve Finnan ser nå Dirk Kuyt frem til finalen i Aten. Nederlenderen erklærer at dette er en kamp som de røde bare må vinne.

- Liverpool er en toppklubb i europeisk sammenheng, og jeg kom til klubben for å vinne trofeer. Champions League er et av de største trofeene det går an å vinne. Jeg ville bli veldig fornøyd om vi klarte å vinne turneringen i mitt første år i klubben. Ja, nå må vi bare vinne denne kampen, sier Kuyt til liverpoolfc.tv.

- Jeg så Liverpools kamp mot Milan for to år siden, og den var helt utrolig. En fantastisk historisk kamp som jeg aldri vil glemme. Etter å ha sett noe slikt, er det en utrolig følelse å være en del av laget som skal spille en ny finale mot Milan, avslutter han.

Marseille beholder Cissé om det blir CL-spill?
Djibril Cissé ønsker ikke å si så mye om sin fotballfremtid før Marseille har spilt sine to siste seriekamper, men det virker likevel som om den utlånte spissens ønske er å fortsette karrieren på Stade Velodrome.

- Det har hele tiden blitt sagt at jeg fortsetter i Marseille om vi kvalifiserer oss til Champions League. Men for øyeblikket ønsker jeg ikke å snakke mer om dette. Vi får se om vi klarer å kvalifisere oss, og så får vi se hva det blir til etter det, uttaler Cissé til But.

- Det er en del problemer som må ryddes av veien. Hovedsakelig finansielle problemer. Tolv millioner euro er en høy sum, og det blir kanskje for dyrt for Marseille. Men vi får diskutere dette senere, avslutter spissen.