Flere har fått øynene opp for McCarthy

Liverpool har lenge vært linket til Hamiltons stortalent James McCarthy. Men konkurransen om 16-åringens gunst kan bli hard, da det stadig er nye storklubber som speider på ham.

Rafael Benitez har ikke lagt skjul på at han ønsker å skrive kontrakt med Hamiltons stortalent James McCarthy. Den unge skotten har som kjent vært på prøvepill i Liverpool, men valgte å ta ett år til hjemme hos Hamilton Academicals før han flytter på seg. Nå virker det som om Liverpool vil få kamp fra ingen ringere enn Barcelona om McCarthys underskrift.

Det er den skotske avisen Daily Record som melder at Barcelona og Deportivo La Coruna er de siste i rekken av klubber som har vist interesse for 16-åringen. Begge de spanske klubbene skal ha hatt speidere til å følge tenåringen i kamp den siste tiden. I tillegg til å prøvespille for Liverpool, hadde unge McCarthy også lignende opphold hos Reading og Celtic i fjor.

- Barcelona og Deportivo har begge sendt fakser til oss for å fortelle at de vil følge spilleren, og vi har allerede takket nei til et bud fra Liverpool. På de aller fleste av våre kamper er det nå en håndfull speidere fra ulike klubber som følger James. I helgen var det rundt tjue, og alle storklubbene var representert, forteller Hamilton-sekretær Scott Struthers til avisen.

- James kommer til å spille sin kamp nummer 40 for oss mot Dundee United på Tannadice i en cupkamp denne uken, og det sier litt om fremgangene til denne 16-åringen, legger han til.