Forandringer må godkjennes

Eventuelle forandringer på stadionplanene i Stanley Park vil kreve nye velsignelser fra myndighetene. Liverpool til Asia i sommer? Vill Vest i tabloidene.

Etter at George Gillett og Tom Hicks avslørte at de akter å benytte sine egne rådgivere i forbindelse med byggingen av Liverpools nye stadion i Stanley Park, har varsellampene begynt å blinke i bystyret. Liverpool Daily Post opplyser nemlig at disse amerikanske ekspertene vil vurdere stadiondesignet på nytt. Dette har fått bystyret til å reagere, og de insisterer nå på at dersom det blir gjort store forandringer på designet må dette godkjennes på nytt av de relevante offentlige myndigheter.

- Vi må diskutere eventuelle forandringer i planene med LFC, bekrefter en talsmann for bystyret til lokalavisen.

Tom Hicks har et rykte på seg for å ønske det største og beste når det kommer til stadionanlegg for sine klubber. Da han ble involvert i byggingen av American Airlines Center nær Dallas, forandret han for eksempel radikalt på de opprinnelige planene og bygde mye større. Han installerte flere storskjermer enn i noen annen arena, og fordoblet nesten antall kiosker i forhold til de opprinnelige planene.

Liverpool til Hong Kong?
Nyhetsbyrået AFP antyder at Liverpool kan komme til å besøke Hong Kong til sommeren, som et ledd i oppkjøringen til 2007/08-sesongen. Det er South China Morning Post som er den opprinnelige kilden til denne nyheten. Avisen skriver at både Fulham, Portsmouth og Liverpool trolig vil spille i den lukrative FA Premier League Asian Trophy i perioden 24. – 27.juli. Det er første gangen at firelagsturneringen blir spilt i Hong Kong. Den har tidligere blitt arrangert i Kuala Lumpur og Bangkok.

Vi gjør oppmerksom på at disse opplysningene ikke er blitt bekreftet av Liverpool FC så langt.

Vill vest i tabloidene
Amerikanernes inntogsmarsj på Anfield har resultatert i Ville Vesten-tilstander i de engelske tabloidene. Her er det utvilsomt viktigere å trekke raskt enn å treffe målet! Daily Mail skriver blant annet at Manchester Uniteds eier Malcolm Glazer nå er desperat etter å overgå sine landsmenn i Liverpool på transfermarkedet til sommeren. Samme avis påstår at Liverpool kommer til å kaste seg inn i kampen om Ateltico Madrids stjernespiss Fernando Torres, samt at de røde også kommer til å prøve seg med et frekt bud på Cristiano Ronaldo. Opplysninger som vi foreløpig tar med en solid klype salt.

Ince linkes til Coventry
Tidligere Liverpool-kaptein Paul Ince, som for tiden er manager i League Two-klubben Macclesfield, linkes nå til en tilsvarende jobb hos Coventry i Championship.