Forsoningsmøte mellom Parry og Rafa

Rick Parry skal ha hatt en to timer lang forsonende samtale med Rafael Benitez i går. Gerrard ber spillerne glemme feiden i morgen. RTK støtter Rafa, og protesterer mot eierne.

Liverpool Echo skriver at Liverpools daglige leder Rick Parry skal ha hatt en to timer lang samtale med Rafael Benitez i går kveld, og kilder innad i klubben skal beskrive denne samtalen som "forsonende". Echo mener imidlertid at det fortsatt er et stykke igjen til full forsoning mellom manager og eiere.

StevieG maner til fokus
Steven Gerrard oppfordrer i dag sine lagkamerater til ikke å la seg distrahere av feiden mellom eiere og manager foran den viktige kampen mot Porto i morgen kveld.

- Det er viktig at spillerne beholder fokus nå. Vi skjønner at det skjer ting i kulissene, men som spiller må du bare legge det til side. Som spillere blir vi bedømt på resultater, og det er viktig at vi ikke blir distrahert fra det som skal foregå på banen. Vi må fortsette å vinne, sier kapteinen.

- Kampen mot Porto er veldig viktig, så vi må ta med oss den gode formen og yte vårt beste i morgen kveld, legger han til.

Gerrard innrømmer at han var sjokkert over at manageren hadde på seg treningsdrakt i stedet for den vanlige dressen i forbindelse med Newcastle-kampen på lørdag.

- Manageren har normalt dress, så det var ikke likt ham. Men han kan gjerne fortsette å gå med treningsdrakt under bortekampene dersom det betyr at vi får resultater som det mot Newcastle.

Gerrard spilte en av sine beste kamper for sesongen mot Newcastle, og gikk godt i spann med Lucas Leiva på midten.

- Manageren har stor tro på Lucas, og det har vi spillerne også. Han besitter et fantastisk talent, og må bare sørge for å holde føttene godt plantet på bakken nå. Han hadde gode spillere rundt seg mot Newcastle, som Harry Kewell, Fernando Torres, Carra og Sami Hyypiä, og de hjalp ham og snakket med ham gjennom hele kampen. Han gjorde en skikkelig bra kamp, og nå må han ta med seg selvtilliten det vil ha generert og bygge videre på det.

RTK støtter Rafa
Supportergrupperingen Reclaim The Kop har i dag lagt sin vekt bak Rafael Benitez i feiden med eierne.

- Liverpool FC eksisterer ikke for å generere penger. Klubben eksisterer for å vinne trofeer og gjøre supporterne stolte. Klubben tjener ingen andre formål. Vi oppfordrer alle supportere av Liverpool FC til å gi sin fulle støtte til Rafael Benitez i morgen, sier John Mackin fra RTK til Liverpool Echo.

- Rafa er den klart viktigste personen på Anfield. Ingen er i nærheten en gang. Under hans ledelse har denne klubben nådd to europacupfinaler i løpet av de drøye tre årene han har vært manager. Vi ligger bra til i tittelkampen og er fortsatt ubeseiret i ligaen, legger han til.

RTK vil organisere protesten mot eierne, og denne er nå flyttet fram en halvtime, og vil starte kl 18.30 utenfor Sandon pub bak The Kop.