Fowler aktuell for Florø

Tage Herstad & Co håper at man får med en klubbløs Fowler til Florø. Første pre-season kamp i dag mot Wrexham, med debutanter og overføring.

Drømmer om Gud
- Fowler har tilnamnet gud i Liverpool.  Det sier det meste, forteller Tage Herstad til Firdaposten.  Etter at den legendariske angriperen ikke er blitt knyttet til en ny klubb som følge av å ha blitt frigitt av Liverpool, håper de driftige arrangørene i Florø at man kan få scouseren til sitt arrangement neste helg.

- Får han ikkje ny klubb, blir han med McManaman til Florø, fortsetter Tage.  – Vi får håpe han får seg jobb etter kampen.  Vil vil gjøre alt for å få han til Florø.


Wrexham v Liverpool
I dag kl 16.00 begynner så smått de helrøde sin sesong med første pre-season kamp.  Laget vil bestå av en blanding av rutinerte og unge spillere, men de fleste stjernene, som var opptatt med landskamper i juni, vil stå over.

Ifølge Liverpool kan det bli flere debutanter, bl.a. ungarerne Krisztian Nemeth (bildet) og Andras Simon, hvis de sistnevnte får internasjonal klarering tidsnok.

Vi følger kampen her på liverpool.no.  Liverpools egen hjemmeside vil også overføre kampen direkte.

Hvis du ønsker å følge denne og alle Liverpools kamper live via din mobiltelefon, med lagoppstilling, scoringer og alle de viktigste opplysningene, da gjør du slik:

Send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.

NB Andy's Pub i Stortingsgaten i Oslo sentrum kan likevel ikke vise kampen mot Wrexham.