Fowler får sjansen?

Liverpool Daily Post tror Robbie Fowler får en sjelden sjanse til å vise seg frem mot Aston Villa. Birmingham-klubben sliter mot Liverpool. MacKay-Steven skriver under i neste uke?

Liverpool Daily Post antyder at Robbie Fowler kan få en ny sjanse til å overbevise Rafael Benitez om at han fortjener en ny kontrakt til sommeren i søndagens kamp mot Aston Villa. Lokalavisen føler seg sikker på at Fowler kommer til å bli inkludert i troppen i Peter Crouch sitt skadefravær. I verste fall vil ikke Crouchy være tilbake i troppen igjen før til kampen mot Reading 7.april, noe som kan gi Fowler spilletid i de tre neste Liverpool-kampene. Disse er mot Aston Villa (b), Arsenal (h) og PSV Eindhoven (h).

Fowler har allerede gjort det helt klart at han håper å bli i Liverpool ut over den kontrakten han har nå. Denne løper som kjent ut til sommeren. Selv mener scouseren at han allerede har gjort nok til å bli belønnet med ett år til i favorittklubben, etter å ha gjort sju mål på 17 kamper så langt denne sesongen. Fowlers siste bidrag i så måte var to straffescoringer mot Sheffield United i slutten av februar, men han kom på tross av dette ikke med i troppen til kampene mot Manchester United og Barcelona på Anfield.

Villa har dårlig statistikk mot Liverpool
Da Aston Villa tapte 1-0 for Arsenal på Villa Park onsdag kveld, innebar det at Birmingham-klubben ikke har slått Gunners på ni år. Statistikken viser at det også er like lenge siden Villa slo Liverpool på hjemmebane. Deres manager, Martin O’Neill, hevder imidlertid at hans spillere ikke lar seg affisere av den negative statistikken.

- Vi har en dårlig statistikk mot Arsenal, og det samme gjelder også mot Liverpool. Det må vi forsøke å få gjort noe med. Jeg visste ikke om dette før jeg leste det i kampprogrammet til Arsenal-kampen, men jeg tror ikke dette har gitt spillerne noen mental sperre. Jeg håper i alle fall ikke det, uttaler O’Neill.

MacKay-Steven skriver under i neste uke
Liverpool Daily Post melder at det skotske stortalentet Gary Mackay-Steven trolig skriver under for Liverpool i neste uke. Midtbanespilleren fra Ross County er bare 17 år, men spiller allerede for Skottland U19. Også Celtic har jaktet unggutten, men Liverpool ser altså nå ut til å ta innersvingen på den skotske storklubben.

Owens forklarer Wednesday-tapet
Liverpool tapte som kjent gårsdagens U18-kamp mot Sheffield Wednesday med 1-0. I dag forklarer trener John Owens hjemmetapet med at man hvilte de beste spillerne til mandagens semifinale i juniorcupen.

- Vi tok sjansen på å gi de andre spillerne 90 minutter på banen. Noen av disse var U16-spillerne, og en av reservene, Ali Asgari, er faktisk U15-spiller. Dette er spillere som aldri har spilt sammen som lag før, og selv om innsatsen var stor, så ble mangelen på rutine etter hvert åpenbar.

- Vi ønsket ikke å risikere skader på våre junorcup-spillere, da semifinalen mot Newcastle er en mye viktigere kamp, avslutter Owens.