Fowler ønsket av Sydney FC

Den australske toppklubben Sydney FC skal ha Robbie Fowler høyest på ønskelista. Rafa håper at flere gode, unge spillere kan ta steget opp på A-laget.

32-år gamle Robbie Fowler har kontrakt som går ut i sommer. Ryktene vil ha det til at han vurderer mulighetene sine, da det virker lite sannsynlig at Rafa Benitez vil gi han et nytt år i klubben.
Den rutinerte måljegeren har blitt linket til flere forskjellige klubber den siste tiden, og det har vært snakk om at enkelte amerikanske klubber skal ligge langflate etter å sikre seg den populære spissen. Australia er imidlertid det siste landet som blir nevnt.

Sydney Fc’s daglige leder George Perry har bekreftet at Fowler er en spiller de ønsker å snakke med.

- Han har vært diskutert i styret, og dette viser hvor ivrige vi er etter å sette australsk fotball på kartet. Å få tak i en spiller av hans kaliber ville vært fantastisk, sier Perry.


Rafa ønsker at flere juniorer tar steget opp

- Youth Cup-finalen er viktig å vinne, men for meg er det enda bedre om noen av juniorspillerne spiller på A-laget i fremtiden. Det viktigste på juniornivå er at spillerne hele tiden er i utvikling, sier Rafa.

- Om spillerne er fra Liverpool eller fra utlandet har ikke så mye å si. Det er selvfølgelig perfekt om de beste unge spillerne er lokale gutter, men det er blitt slik at toppklubbene er blitt flinke til å finne talentfulle spillere også i utlandet. Jeg tror fansen forstår at man ikke kan ta opp mange lokale unge spillere hvert år.

- Det hadde selvsagt vært fantastisk med et lag fullt av ”Carras” og ”Gerrards”, for da hadde vi holdt nullen ofte, og scoret mange mål! Dette er imidlertid umulig å få til, avslutter en spanjol i det humoristiske hjørnet.