Frustrert Rafa

Liverpools manager forklarte utelatelsen av Fernando Torres med at Birmingham ikke gir bort bakrom, i en kamp hvor både Jermaine Pennant og Javier Mascherano fikk smeller.

Den tredje uavgjort kampen på en uke ble den mest frustrerende, selv om alle kampene endte uavgjort. 0-0 hjemme mot Birmingham var ganske enkelt ikke etter planen og et angrep som skjøt med løskrutt fikk først litt fart over seg etter at Fernando Torres kom inn som innbytter. Benitez forsvaret imidlertid benkeplasseringen av sin toppscorer etter kampen.

- Du er nødt til å bli frustrert siden du vet at du må vinne en slik type kamp, slo Rafa fast etter at sluttsignalet hadde gått på Anfield.

- Du kunne se at vi prøvde å angripe, angripe, angripe - spesielt i første omgang. Det er imidlertid vanskelig å få klare sjanser når motstanderen spiller så dypt. Vi hadde mange skudd, men ingen traff målet.

- Vi prøvde å spille på kantene, vi prøvde å slå inn crosser - alt. Det var vanskelig, slik at du er nødt til å utnytte de sjansene du får.

- Vi visste at de ville spille dypt og trangt, slik at vi måtte ha angripere som kunne spille mellom lagdelene. Kuyt og Voronin kan dette. Etter at vi behøvde friske bein satte vi inn Fernando, men du kunne se hvor ofte han kom bak forsvaret - aldri. Dette fordi det ikke var noe rom.

Manageren avslørte etter kampen at Javier Mascherano også hadde pådratt seg en skade i tillegg til problemet Jermaine Pennant hadde med sin hamstring, men ingen av deler er forventet å være alvorlig.