Frustrert Rafa etter målløst derby

Rafael Benitez innrømmet at han både var skuffet og frustrert over at Everton lykkes med å holde tett bakover på Anfield. Javier Mascherano fulgte kampen fra tribunen.

- Det var bare et lag som ønsket å vinne og et lag som ikke ønsket å tape, og det er frustrerende fordi vi fortjente å vinne kampen, mente en uvanlig bitter Rafael Benitez etter 0-0 mot Everton.

- De hadde en sjanse i andre omgang etter en feil fra oss, men Pepe gjorde en god redning.  Utenom det kontrollerte vi kampen, selv om det er vanskelig å kontrollere alt i et slikt lokaloppgjør.  Vi hadde tre angripere, og Pennant og Riise hadde ballen mye, med de hadde ni mann bak ballen hele tiden.

- Når du spiller mot mindre lag på Anfield vet du at det blir trangt og kompakt.  Vi kunne ha gjort det bedre og var til tider litt nervøse.  Vi må likevel si oss skuffet som ikke fikk alle tre poengene.

Javier Mascherano fulgte kampen fra tribunen, og Rafa Benitez sa etterpå at han fortsatt hadde tro på en positiv løsning på forsøket om å sikre seg argentineren i dette transfervinduet, men ikke når den eventuelt måtte komme.