Frustrert Torres

Fernando Torres er fryktelig frustrert over å måtte stå over i enda noen uker, etter å ha forverret sin skade mot Arsenal - men vil ikke returnere før skaden er 100 prosent leget.

Liverpools rekordkjøp ble skadet på landslagstrening med Spania, og måtte stå over de store kampene mot Everton og Besiktas. Mot Arsenal var de rødes nummer 9 tilbake på banen, men det var tydelig at han ikke var ordentlig restituert etter skaden, og han ble igjen i garderoben da Liverpool kom tilbake på banen for å angripe mot The Kop.

- Det er forferdelig. Jeg er den typen spiller som kanskje går glipp av maksimalt to kamper i løpet av en sesong med skade, så det er en meget spesiell situasjon for meg. Jeg hater å ikke spille kamper, sier Torres i dag til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er hvertfall ikke vant med dette. Nå vet jeg hvordan supporterne føler det når de ser oss spille. Du ser så mye fra tribunen som du ikke kan sette pris på mens du spiller. Det var tøft å se kampene mot Everton og Besiktas, og jeg skulle gjerne heller vært på banen enn på tribunen.

Da Torres spilte en omgang mot Arsenal, var det tydelig at han ikke var helt kvitt sine skadeproblemer. Touchen satt ikke, han var noe redd for å bruke farten, og hadde generelt få velykkede ballinvolveringer. Denne gang vil han ikke komme tilbake før han er 100 prosent skadefri.

- Det går bedre, og jeg jobber virkelig hardt med legeteamet. Vi får bare håpe at jeg vil være i perfekt stand snart, og at marerittet dermed er ferdig for denne sesongen. Jeg må bli helt bra, så det ikke er noen fare for å slå opp igjen skaden. Folk prater om tre til fire uker, men vi får se hvordan det utvikler seg. Jeg håper det vil være tidligere enn det, avslutter Fernando.