Full rulle med landskamper

En rekke av Liverpools spillere er opptatt med landslagsspill i kveld. Størst interesse knytter det seg til England v Spania. Hammill nettet for England U19.

Det er i kveld full runde med privatlandskamper rundt om i verden, og Rafael Benitez krysser nok fingrene for at de mange røde som skal i aksjon kommer helskinnet gjennom kampene. Aller mest interesse knytter det seg til Englands kamp mot Spania i Manchester. Her vil Steven Gerrard bære kapteinsbindet for England, mens det er bebudet at Peter Crouch vil operere som ensom spiss. Jamie Carragher er også med i den engelske troppen. I den spanske troppen finner vi som kjent Xabi Alonso og Jose Reina, og duellen alle snakker om er den mellom midtbanekollegaene Gerrard og Alonso.

I Nederland vil Dirk Kuyt være involvert når Russland kommer på besøk, mens John Arne Riise og Norge møter Kroatia borte. I Venezuela vil Mark Gonzalez igjen trekke landslagstrøya over hodet for Chile, mens utlånte Djibril Cissé er med i Frankrikes tropp til hjemmekampen mot Argentina.

En Liverpool-spiller er også opptatt med EM-kvalifisering i kveld. Det gjelder Steve Finnan. Hans Irland bør ikke få nevneverdige problemer med San Marino på bortebane.

Både Kroatia v Norge og England v Spania kan man følge via TV-skjermen her hjemme på berget. Se ellers vår TV-oversikt.

Også et par av Liverpools lovende ungdommer er opptatt med landslagsoppdrag denne kvelden. Nabil El Zhar skal nemlig ut i OL-kvalifisering med Marokko U21. De er vertskap for Rwanda. Ellers er nyervervelsen Francis opptatt med Copa del Atlántico på Gran Canaria. I kveld skal hans Spania U19 møte Kanariøyene.

Hammill nettet for England
Utlånte Adam Hammill gjorde engelskmennenes første mål da England U19 slo Polen hele 4-1 i går kveld. Vingen utlignet til 1-1 etter 40 minutter med et flott venstrebeinsskudd, men ble byttet ut i pausen på stillingen 2-1 til hjemmelaget. Robbie Threlfall spilte 72 minutter som venstreback i denne kampen i Bournemouth.