Gamlegutta hedres

De avtroppende styremedlemmene som ikke får plass i nystyret til Gillett og Hicks kan smykke seg med nye hederstitler. Kveldens U18-kamp borte mot Manchester United går direkte på TV.

Liverpools avtroppende styremedlemmer vil bli belønnet for innsatsen ved å bli utnevnt som æresvisepresidenter i klubben nå som George Gillett Jr og Tom Hicks tar over kontrollen med Anfield-klubben. Tro tjenere som Terry Smith, Keith Clayton og Les Wheatley får som kjent ikke plass i det nye styret, men får likevel denne anerkjennelsen som et plaster på såret. Det opplyser Liverpool Echo i dag.

Med unntak av Granadas representant i styret, Jon Creswell, vil alle gamle styremedlemmer som ikke får plass i det nye styret bli hedret på denne måten. Creswell forsvinner på sin side ut bakdøra nå som ITV har solgt sine aksjer.

Det nye Liverpool-styret består som tidligere nevnt av seks mann: Daglig leder Rick Parry, livstidspresident David Moores, eierduoen George Gilllett Jr og Tom Hicks, og deres sønner Foster og Tom Jr.

Amerikanerne har nå begynt å sende ut sjekker til de aksjeeierne som har solgt sine aksjer. Gillett og Hicks får en hektisk start på sin periode som klubbeiere, da samtaler med manager Rafael Benitez står på agendaen allerede i helgen. Deretter vil duoen bekjentgjøre konklusjonene etter deres gjennomgang av stadionplanene.

Echo skriver at Gillett og Hicks jobber døgnet rundt for å forbedre disse planene. Innbyggere i bydelen Anfield skal for øvrig i går ha blitt invitert til å beskue planene for den nye parken der dagens Anfield ligger.

U18-kamp på TV
Liverpool U18 spiller i kveld bortekamp mot Manchester United i akademiligaen. De som har tilgang til MUTV gjennom Viasat-abbonnement kan se kampen live. Sendestart på MUTV er kl 19.45. Avspark er kl 20.00. Kampen vises for øvrig i reprise på Viasat Sport 2 en halvtime etter midnatt.