Garay kunne tenke seg å spille i England

Liverpool-linkede Ezequiel Garay kunne godt tenke seg å spille i England. De røde linkes også til Athletic Bilbaos unge midtbanespiller Javi Martinez.

Den Liverpool-linkede argentineren Ezequiel Garay innrømmer i dag til skysports.com at han drømmer om å spille i Premier League. Den 21 år gamle midtstopperen har spilt for Racing Santander i La Liga siden han kom fra Newells Old Boys i hjemlandet i 2005.

Både Liverpool og Manchester United skal følge forsvarerens fremganger nøye gjennom sine speidere, og Real Madrid og Barcelona skal også ha fått øynene opp for spilleren. Garay har fire år igjen av kontrakten sin med Racing Santander, og har en utkjøpklausul på 20 millioner euro (ca £14.2M).

Racing Santander insisterer på at de ikke har mottatt bud på spilleren, og dersom de skal selge vil de nok kreve et beløp som nærmer seg utkjøpklausulen.

- Vi kjenner situasjonen, og vet at det er flere speidere til stede på våre kamper. Men ingen har sendt oss noe konkret, bekrefter en talsmann for klubben.

- Vi forholder oss rolige, og dersom vi mottar et bud vil vi studere det, legger han til.

Garay selv nekter å uttale seg om potensielle nye arbeidsgivere, men innrømmer at han skulle likt å spille i England.

- Rykter som dette oppstod også i fjor, men jeg er fortsatt i Racing. Jeg bekymrer meg ikke for dette nå, og konsentrerer meg om å gjøre det bra med Racing. Får jeg et tilbud, vil jeg se på det, sier midtstopperen.

- Det ville vært en drøm å spille i England, men jeg ønsker ikke å snakke mer om noe som er hypotetisk. Jeg har ingen preferanser når det gjelder klubber. Jeg tenker kun på Racing, men som alle profesjonelle spillere ønsker jeg å ha fremgang. Jeg har snakket med direktørene i Racing denne uken, og de har intet konkret nytt å fortelle meg.

Liverpool linkes til spansk midtbanespiller
Den spanske sportsavisen AS linker i dag Liverpool til Athletic Bilbaos midtbanespiller Javi Martinez. AS mener at Benitez har sett seg ut den 190 centimeter lange Bilbao-spilleren som erstatter for Momo Sissoko. Liverpool skal ha hatt speidere til å følge den spanske U21-spilleren flere ganger denne sesongen. 19-åringen, som nærmer seg 50 kamper i La Liga, skal være kontraktbundet til Bilbao til 2012 og har en utkjøpklausul på 24 millioner euro (Ca £16M). Også italienske Fiorentina skal følge spilleren nøye.