Garcia-agent bekrefter overgang

Luis Garcias agent bekrefter at midtbanespilleren skriver under for Atletico Madrid. Mihaylov takket nei til Serie A-klubb. Saunders inn i trenerteamet til Wales. Legendene til Bergen i august.

Luis Garcias agent bekrefter i dag overfor Sky Sports News at hans klient vil skrive under for Atletico Madrid enten i dag eller i morgen.

- Vi jobber med Luis Garcias permanente overgang til Atletico, siteres Manuell Garcia Quillon.

- Går alt etter planen er alt i boks enten i dag eller i morgen, legger han til.

Mihaylov takket nei til Fiorentina
Liverpools nye tredjekeeper, Nikolay Mihaylov, forteller til Liverpool Echo at han takket nei til Serie A-klubben Fiorentina da han fikk tilbud om å komme til Anfield.

- Jeg skulle egentlig skrive kontrakt med Fiorentina, men to dager før jeg skulle ha min legesjekk hos dem kom tilbudet fra Liverpool. Jeg har alltid drømt om å spille i England, og jeg gikk for det umiddelbart. Jeg kjenner språket, noe som vil være en stor fordel, siteres den bulgarske U21-keeperen.

- Jeg ble nesten sjokkert da jeg kom hit. Anfield er helt utrolig. Jeg snakket med Mr. Benitez i 20 minutter, og han forventer ikke det store av meg nå i startfasen. Bare at jeg skal venne meg til den engelske spillestilen så fort som mulig.

19-åringen er kjent for sitt utsvevende liv hjemme i Bulgaria, men han bebuder at det skal bli slutt på festingen nå som han skal spille for Liverpool. Når det gjelder nattelivet, så vil jeg ikke savne det. Jeg har kommet til Liverpool for å spille fotball, så jeg vil slutte å gå på nattklubber. Det må jeg bare, for å vise meg verdig den tilliten som Liverpool har til meg. De hadde rundt 10 videoer av kampene jeg har spilt.

- Jeg har ingenting å bevise. Mange har ikke tro på meg, men slik var det også for min far. Men slike folk overser jeg, men jeg vil be om unnskyldning for alle de tåpelige feilene jeg gjorde i Bulgaria, avslutter den tidligere Levski Sofia-keeperen.

Saunders inn i trenerteamet til Wales
Tidligere Liverpool-spiss Dean Saunders har blitt utnevnt som ny trener for Wales av landslagssjef John Toshack. 43-åringen overtar etter spanske Salva Iriarte, som har fått jobb hos Real Sociedad. Saunders vil nå jobbe i tospann med Toshacks assistent, som er ingen ringere enn Roy Evans. Med andre ord vil en tidligere Liverpool-trio styre det walisiske landslaget i tiden som kommer.

- Det er en Liverpool-forbindelse der ja, medgir Saunders til Liverpool Daily Post.

- Roy trente Liverpool da jeg var der, og John og Roy har vunnet flere mesterskapet enn jeg kan telle, så jeg kan uten tvil lære mye av dem. Men jeg håper og tror at jeg også kan ha noe å bidra med. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på jobben, legger han til.

Liverbirds Aalesund minner om billettsalg
Liverbirds Aalesund minner om at billettsalget til legendekampen i Sunnmørshallen 12.juli er i full gang. Det samme gjelder billettsalget til supportertreffet i forbindelse med arrangementet.

Legendene til Bergen i august
Scandic Bergen Airport skal i regi av Right To Play holde et veldedighetsarrangement på Fana Stadion 25 august, som har fått navnet "Familiedagen".

Familiedagen inneholder aktiviteter og underholdning for store og små fra kl. 1300- 18.00. Dagen er laget for at både barn, unge og voksne skal ha det morsomt samtidig som man støtter en god sak. På programmet står, bla:

TUFTE IL
Fotball kamp mellom Liverpool Legends og Brann Old Boys
Aktivitetsstasjoner for barn bla. Hoppeslott, Fana IL mfl.
Møre Bananer
Mat/drikke boder

Liverpool Legends og Brann Oldboys skal spille ca kl 17.00. Det er også mulighet for å kjøpe seg en plass på Liverpool-laget, maks 2 personer. De som betaler seg inn der får også mulighet til å være med på sammenkomsten for de som har stilt opp og sponsorer på kvelden (Liverpool er selvsagt med). Her blir det underholdning, mat og drikke.

Interessert kan kontakte Kristin Brennbakk: [email protected]

Billettene blir lagt ut for salg 9. juli på billettservice.no.