Gary McAllister tilbake til Liverpool

Den tidligere Liverpool-spilleren skal være på vei tilbake til Liverpool. Denne gangen vil den sympatiske skotten få en sentral rolle på akadamiet.

Liverpools tidligere midtbanegeneral, Gary McAllister, er på vei tilbake til klubben. Skotten som spilte for Liverpool i Treble-sesongen i 2000/01, samt påfølgende år, skal etter hva vi erfarer være tilbudt en ledende stilling på akademiet.

I fjor ble Gary McAllister tilbudt en rolle som reservelagstrener, men valgte å takke nei til forespørselen. Han er også tidligere blitt linket til en posisjon i klubbens junioravdeling. Hans kone måtte gi tapt for kreften for kun et års tid tilbake, og Gary, som spilte 55 kamper og scoret fem mål for Liverpool, ønsket at hans to sønner skulle fortsette å bo i området rundt Coventry.

Nå skal imidlertid McAllister ha skiftet mening, og etter hva vi kjenner til vil Gary Mac snarlig begynne sitt nye arbeid på Melwood. Ifølge våre kilder skal det dreie seg om en rolle hvor en av hovedoppgavene vil være at han fungerer som en link fra akademiet og til Rafael Benítez, og det virker med det klart og tydelig at sistnevnte ønsker å bedre forholdet mellom de to instansene.

Som kjent var det problemer mellom Rafael Benítez og Steve Heigway, og Heighway trakk seg som sjef for akadamiet etter at juniorene vant FA Youth Cup for andre året på rad, etter å ha slått Manchester United på straffespark. Benítez satser friskt på ungdommen, og nå vil han også ansette en rutinert mann som hadde meget god innflytelse på Liverpools spillere i den perioden McAllister spilte for klubben. Skotten har fra før managererfaring fra Coventry i 2002/03-sesongen.