Gattuso har startet ordkrigen

Milans midtbanekriger Gennaro Gattuso har startet ordkrigen før Champions League-finalen. UEFA innser at mange vil reise til Aten uten billett.

AC Milans midtbanestjerne, Gennaro Gattuso, har allerede begynt hva som kan utvikle seg til en ordkrig foran Champions League-finalen om to og en halv uke. Italieneren uttalte i går kveld at Liverpools spillestil er basert kun på langballer, og hører fortiden til.

- Steven Gerrard er den beste spilleren i England. Han er en spiller med god teknikk som spiller hardt og med hjertet. Hadde det ikke vært for ham ville vi ha vunnet i Istanbul. Nå ønsker vi revansje. Liverpool er som et italiensk lag for ti år siden. De prøver kun å forsvare seg med alle bak ballen og en ensom spiss på topp. De er veldig ulike Manchester United, som er et lag som spiller fotball, utbasunerer Gattuso.

- Jeg føler at det er en stor forskjell på United og Liverpool, og vi har allerede slått det beste laget av de to. United har for øyeblikket langt flere teknisk begavede spillere, legger han til.

UEFA innrømmer at det er for få billetter
UEFA innrømte i går kveld at de ikke har en sjanse til å skaffe billetter til alle supporterne som om et par uker setter kursen mot Aten for å overvære Champions League-finalen. Nå planlegger de å opprette en ”fanpark” i sentrum av Aten der billettløse fans kan se kampen på storskjerm.

- Vårt råd til fans som ikke har billett er å ikke reise til Aten, da vi ikke ønsker at disse skal bli utnyttet av svartebørshaiene. Vi vet at uansett hvor mange billetter vi gir klubbene så vil det aldri bli nok. Vi kunne trolig ha solgt ut en stadion med en million seter, uttaler UEFA-talsmann William Gaillard.

- Dersom det er supportere som bare vil dra til Aten for å oppleve stemningen, så kan vi ikke nekte dem innreise til landet. For dem vil vi opprette en fanpark i sentrum av byen, legger han til.

UEFA forventer for øvrig ikke noe trøbbel med de to lags supportere.

- Det finnes ingen forhistorie med bråk mellom disse to lagenes supportere, og det er bare en fordel at vi har erfaringene med disse to supporterskarene fra Istanbul. De møttes under lignende omstendigheter for to år siden, og det var overhodet ikke tegn til bråk da.