Gerrard & Carra tilbake på Melwood

I dag er de fleste seniorspillerne tilbake i trening på Melwood. LFC bekrefter ny reservearena. Siste nytt fra Copa America. Swansea vurderer Anderson-lån.

Liverpoolfc.tv rapporterer at de fleste spillerne er tilbake på Melwood for preseason-trening, etter at spillerne som var opptatt med landskamper like etter sesongslutt returnerte i formiddag. Det betyr at karer som Steven Gerrard, Jamie Carragher og Xabi Alonso, som fikk en uke ekstra fri, nå er tilbake på jobb. Som kjent begynte fem av seniorspillerne samt alle reservelagsspillerne treningen allerede i forrige uke.

Harry Kewell, Mark Gonzalez, Javier Mascherano og Emiliano Insua er fortsatt opptatt med landslagsoppdrag, mens Fernando Torres ikke vil ankomme Melwood for å starte treningen før 11.juli.

- Alle landslagsspillerne utenom de som er opptatt med ulike turneringer vil starte treningen i dag. Da får vi se hvilken form de er i, men om alt er normalt vil de være aktuelle for treningskampen mot Crewe neste lørdag, sier Rafael Benitez, og bekrefter dermed at ingen av spillerne som kommer tilbake i dag vil være involvert mot Wrexham kommende lørdag.

- Det var kun fem seniorspillere som startet treningen i forrige uke. I tillegg begynte de unge spillerne, og de har vært meget ivrige så langt. Noen ganger må jeg roe dem ned, fordi de takler så hardt og kjemper så intenst for hver ball for å vise seg frem, legger manageren til.

Liverpool bekrefter skifte av reservelagsarena
Liverpool FC bekrefter nå nyheten vi brakte til torgs tidligere i formiddag, om at Liverpools reservelag skal spille sine hjemmekamper på Halliwell Jones Stadium i Warrington i 2007/08.

Reservelagstrener Gary Ablett ser frem til byttet av hjemmebane for reservene, etter tre år i utlendighet på Racecourse Ground i Wrexham.

- Jeg er veldig glad for at valget har falt på Halliwell Jones Stadium som hjemmebane for vårt lag den kommende sesongen. Fasilitetene der er fantastiske, og Warrington Wolves har gjort alt for å ta godt imot oss. Jeg vil takke Wrexham FC for all hjelp og samarbeidsvilje som de har lagt for dagen i forbindelse med kampene som har vært spilt på Racecourse Ground, og jeg vil benytte anledningen til å ønske dem lykke til i den kommende sesongen.

Som tidligere nevnt, ser også lagkaptein Jack Hobbs frem til å spille på den langt mer moderne Halliwell Jones Stadium.

- Sesongen kan nesten ikke starte raskt nok, og vi ser frem til å spille i Warrington. Forhåpentligvis vil vi trekke mye publikum dit, og arenaen virker veldig flott. Gressmatta er i en meget god forfatning, og jeg gleder meg til å spille på den, sier han.

Reservelagets terminliste for 2007/08 vil for øvrig bli offentliggjort førstkommende onsdag.

Målløst for Gonzalez & co
Mark Gonzalez startet på innbytterbenken og kom ikke innpå før bare 13 minutter gjenstod da Chile spilte uavgjort 0-0 mot Mexico i gruppe B i Copa America i natt. I den andre kampen vant Brasil oppskriftsmessig 1-0 over Ecuador. Det betyr at Mexico vant gruppen foran Brasil, men Chile går også videre til kvartfinalene som beste gruppetreer. Det betyr at Chile og Brasil møtes i kvartfinalen, som for Chiles del blir et rent revansjeoppgjør siden de tapte 3-0 for brasilianerne i gruppespillet.

Til natten skal Argentina og Javier Mascherano i aksjon igjen, men lagets siste gruppespillkamp mot Paraguay har nå relativt liten betydning da begge lagene allerede er klare for kvartfinale. Dette er nå en ren gruppefinale, og ingen av de to andre lagene i gruppen, USA og Colombia, har sjanse til å nå kvartfinalene. Med seier vil Argentina møte Peru i kvartfinalen, mens uavgjort eller tap for Mascherano & Co vil gi en kvartfinale mot Mexico.

Swansea vurderer Anderson
Et uoffisielt nettsted for Swansea melder at Liverpools reservelagsving Paul Anderson er et av navnene som den walisiske klubben har på blokka når laget skal forsterkes foran neste sesong. Det skal i tilfelle være snakk om et låneopphold i League One-klubben for unge herr Anderson.

Enda en fotballtur utsolgt
Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, melder at enda en av Liverpools hjemmekamper i ligaen nå er utsolgt. Det gjelder Newcastle-kampen 8.mars. Det betyr at Sabra allerede er helt utsolgt for følgende hjemmekamper – kun liga: Tottenham, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Everton, Derby, Birmingham, Bolton og Newcastle.