Gerrard & Co ser fram mot EM-kamp

Steven Gerrard og Jamie Carragher foran viktig kamp i Estland. Sami Hyypiä suspendert. Liverpools sjefspeider sier at Daniel Alves ikke lenger er på ønskelisten.

Tre røde mot Estland?
Steven Gerrard ble av mange kåret til Englands beste spiller i en ankerrolle i privatlandskampen mot Brasil sist fredag.  Jamie Carragher spilte høyreback i et skaderammet forsvar, mens Peter Crouch kom inn som innbytter.  Med Wayne Rooney ute p.g.a. suspensjon til onsdagens EM kamp i Estland kan det ligge til at alle tre for starte for de med tre løver på brystet.

- Det var fantastisk å få være med i den første kampen til England på Wembley, men ille at vi ikke greide å holde på ledelsen helt ut, sier Gerrard etter at en sen utligning fra Brasil ga 1-1 i oppvarmingskampen.

- Vi kan dra mye positivt ut fra kampen og kan gå til onsdagens kamp med mye selvtillit.  Det er ukas viktigste oppgave og forhåpentligvis kan vi sikre oss tre poeng.

- Brasil har noen av de beste spillerne i verden, slik at du må komme tett innpå dem og hindre dem i å spille.  Det var min jobb, og jeg er rimelig fornøyd med hvordan det gikk.

- Du kan ikke ha en bedre forberedelse enn å spille mot Brasil, forklarer Jamie Carragher.  – Saken er at ingen andre vil være like sterke som Brasil slik at dersom vi spiller like bra på onsdag da skulle det være nok.

- Vi spiller for England, det dreier seg om å spille for deg selv, manageren og ditt land.  Det er alltid press når du spiller for England, men det er hva dette dreier seg om.  En kan ikke gjemme seg.

En lang rekke med EM-kamper vil igjen bli spilt på onsdag.  Sami Hyypiä får ikke være med på Finlands hjemmekamp mot Belgia, da midtstopperen er suspendert.  Sjekk vår oppdaterte TV-liste for hva som er tilgjengelig på skjermen.


Alves ute av bildet
Ifølge sjefspeider Eduardo Macia er ikke lenger Daniel Alves et at transfermålene som Rafa Benitez og Liverpool nå jakter på.  Manageren har tidligere prøvd å sikre seg Alves, som til daglig spiller høyreback hos Sevilla men også kan benyttes som ving.  Macia antyder imidlertid at man ser på brasilianeren som en back.

- Vi er ikke lenger like interesserte, hevder Macia.  – Vi kjøpte istedenfor ham Jermaine Pennant.  Ok, han er en ving, men Alves kan også spille lenger framme på banen.  I tillegg har vi Alvaro Arbeloa.

- Du kan aldri si aldri, men for øyeblikket er vi ikke interessert.