Gerrard & Co vil forberede seg i Portugal

Førstelagstroppen til Liverpool reiser på fem dagers treningsleir for å forberede seg til bortekampen mot Barcelona. Rafa svarer Middlesbrough. ”Engelsk vær” i Newcastle.

Liverpool til Algarve
Rafa Benitez tar mandag med seg sine spillere til kysten av Portugal for å legge de siste forberedelsene til bortekampen mot Barcelona onsdag 21.februar. 

En slik ”luksus” kan manageren koste på seg ettersom Liverpool har spillefri neste helg, da det spilles FA-Cup.

De røde vil trene i Algarve fram til neste fredag.


Benitez tilbakeviser kritikk
Formannen i Middlesbrough, Steve Gibson, har ikke vært favoritten til Liverpool FC de siste årene etter krangelen om overgangen til Christian Ziege.  Sjefen på Riverside har nå også ertet på seg de andre topplagene siden han nylig uttalte at det største problemet for det engelske landslaget var at de beste lagene ikke hadde nok men engelske talenter.  Dette har i dag Rafael Benitez tilbakevist fra den helrøde siden.

- For meg er det lett å svare på slike kommentarer.  Carson, Pennant, Crouch, Carra og Gerrard er mitt svar, sier Rafa.

- Vi har fire eller fem spillere på landslaget, slik at dette er ikke noe problem hos oss.  Vi benytter engelske spillere og utenlandske spillere.

- Det kan være at vi kommer til å snakke i årevis om det engelske markedet og tilgjengelige spillere for landslaget, men problemet er transfermarkedet.  Det er ikke billig å kjøpe engelske spillere, og det kan være at du finner spillere i utlandet som både er billigere og bedre.  Når du snakker med klubber og de sier at de skal ha £20M for en spiller, da er dette et stort problem.


Vinter i England
Flere kamper står i fare for å bli avlyst i England til helgen, selv om det foreløpig ser ut som om Premier League kan slippe unna uten å måtte utsette flere kamper.  I Newcastle har det vært sluddbyger de siste dagene, men det er ikke noe som tyder på at kampen på St. James Park kl 16.00 i morgen ikke blir spilt.

Værmeldingen for i morgen forteller om skyet dag på Tyneside, med til dels kraftige regnbyger.  Temperaturen er ventet å holde seg akkurat på plussiden.