Gerrard glad han ble værende

Steven Gerrard glad han ble på Anfield, og er nå klar for å signere ny kontrakt. Carragher med et stikk til Mourinho. Reina en av verdens beste. Berlusconi og Ambrosini er hevnlystne.

For to år siden var Steven Gerrard nær ved å forlate Liverpool, til fordel for Chelsea. Kapteinen ombestemte seg i siste minutt, og det angrer han ikke på nå.

- Jeg visste alltid jeg tok den rette avgjørelsen med å bli. Det var en del som satte spørsmålstegn med avgjørelsen min, men jeg har vært i denne klubben siden jeg var åtte og visste hvor jeg ville spille, sier Gerrard i dag til engelske tabloider, i følge Skysports.com

Gerrard repeterer at han nå er klar for å forlenge sin kontrakt.

- Jeg er i samtaler med klubben om ny kontrakt, og er klar for å forlenge. Klubben må bare gi meg klarsignal, så skal jeg signere, avslutter Liverpools nummer 8.

Carragher med stikk til Mourinho
Jamie Carragher slenger i dag ut et sleivspark til Chelsea manager José Mourinho, etter at Liverpool nå har slått Chelsea i semifinaler 3 sesonger på rad.

- José Mourinho trøster seg kanskje med at Chelsea var det beste laget, men jeg vet ikke om Roman Abramovich vil tenke det samme, sier Carragher i følge Skysports.com, som siterer tabloidene.

- Når du bruker slike enorme pengesummer på tre år uten å klare å komme deg til en Champions League-finale er du kanskje i trøbbel. Vi har slått dem ut i semifinaler i tre år på rad.

- Chelsea var store favoritter før kampen på Anfield. Hadde de scoret ett mål hadde kampen i realiteten vært over. Vi gjorde en god jobb med å stoppe Didier Drogba, som er en av de beste angriperne i verden.

- Jeg er ikke en som tror på skjebnen, men du får hva du fortjener i livet, og vi fortjente finaleplassen. Nå ønsker vi å vinne Champions League for sjette gang, avsluttet scouseren.

Reina blant verdens beste
Rafa Benítez er ikke en manager som pleier trekke frem enkeltspillere, men gjør i dag ett unntak.

- Jeg sa da han kom at Pepe Reina var den beste keeperen i Spania. Jeg tror nå at du kan si han også er av de beste keeperne i verden, sier Rafa til Liverpoolfc.tv

- Innstillingen hans er strålende. Han er positiv, setter seg mål, og ønsker å fobedre seg og lære. Alt i alt har vi en veldig god lagkamerat og spiller i Reina.

- Vi visste hvor god han var på straffer i Spania, og alle fant ut hvor god han var i fjorårets FA cup finale.

Berlusconi og Ambrosini hevnlystne
AC Milans eier Silvio Berlusconi er glad for å møte Liverpool igjen i finalen, og sier klubben hans har et enormt ønske om å hevne tapet i Istanbul for to år siden.

- Jeg var en glad mann på tirsdag, og håpte Liverpool skulle vinne. Jeg ønsket å møte dem igjen nå to år etter. Vi vil ha stor respekt for en fantastisk klubb som Liverpool, men vi har et stort ønske om å hente tilbake pokalen som vi mistet i den merkelige kampen i Istanbul, sier Berlusconi til The Times.

- Vi er litt hevnlystne, og har ventet på dette. Men jeg tror det blir en fantastisk finale, og håper det ikke går til straffer.

Massimo Ambrosini er glad for å få en ny sjanse...

- Vi gjorde alt rett den kvelden i Istanbul, og skulle bare fullført jobben. Når jeg så at vi skulle møte Liverpool i finalen, tenkte jeg at livet er merkelig - og gir deg alltid en ny sjanse. Nå har vi sjansen, sier Ambrosini til Channel4.