Gerrard nominert til PFA-pris

Fjorårsvinner Steven Gerrard er en av seks nominerte til PFA Player of the Year. Mark Viduka tilbake for Middlesbrough. Jose Mourinho sutrer over tøft program før semifinalene.

Steven Gerrard er en av seks kandidater til utmerkelsen PFA Player of the Year. En avstemning han for øvrig vant i fjor. Liverpool-kapteinen er nominert til utmerkelsen sammen med Manchester United-trioen Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs og Paul Scholes, Chelseas Didier Drogba og Arsenals Cesc Fabregas.

Jamie Carragher har nok en gang blitt oversett, trass i at han i mange Liverpool-supporteres øyne har hatt en bedre sesong enn Gerrard. Cristiano Ronaldo er uansett den store favoritten til å vinne årets avstemning. Spillerne i Premier League har allerede avgitt sine stemmer, og vinneren blir offentliggjort på en tilstelning i London kommende søndag.

Viduka tilbake for Boro
Lokalavisen i Middlesbrough, Evening Gazette, melder at Boro vil ha en skadefri Mark Viduka tilbake i troppen til onsdagens kamp mot Liverpool på Anfield. Australieren måtte stå over lørdagens kamp på Riverside mot Aston Villa, som Middlesbrough tapte 3-1, etter at han ble sendt hjem fra trening med magesjau fredag. Gjestene fra Teeside må imidlertid klare seg uten argentineren Julio Arca på Anfield. Midtbanespilleren sliter med en lyskeskade.

Evening Gazette tror også at tenåringen Lee Cattermole returnerer til gjestenes startoppstilling. Middlesbrough er ellers meget godt forspent med midtstoppere, og det gjenstår å se hvem av trioen Robert Huth, Emanuel Pogatetz og Chris Riggott som blir partner til Jonathan Woodgate.

Mourinho frykter Liverpools ”lette program”
Chelsea måtte i går ettermiddag ha ekstraomganger mot Blackburn for å nå FA-cupfinalen, og manager Jose Mourinho mener nå at lagets suksess i alle turneringer denne sesongen kan gi Liverpool en fordel i semifinalene i Champions League. Han gjør i alle fall et stort poeng ut av at Liverpool bare har semifinalene i Champions League og konsentrere seg om – noe som i beste fall er en sannhet med modifikasjoner!

- En av mine assistenter overvar Liverpools kamp på lørdag, men gikk etter en times spill for det var som en testemonial-kamp. Det samme var tilfelle i den andre kvartfinalen deres mot PSV. Det er åpenbart at de allerede forbereder seg til kampene mot oss, uttaler portugiseren til Reuters.

- Vi derimot, spilte to timer mot Blackburn i går, og så har vi en kamp mot West Ham om to dager, som vi må vinne, og så må vi vinne mot Newcastle til helgen. Men vi har hele tiden kjempet for å komme i denne posisjonen, så vi kan ikke klage, legger han til.