Gerrard ønsker å bli i Liverpool

Steven Gerrard ønsker å bli i Liverpool ut karrieren, om omstendighetene er de rette. Han kan ikke lenger se for seg at han noen gang kommer til å spille for en annen engelsk klubb.

Steven Gerrard antyder i et intervju med Times Magazine i dag at han er klar til å binde seg til Liverpool ut karrieren. Han sier også at det nå er uaktuelt å noen gang spille for en annen engelsk klubb.

- Ingen vet hva fremtiden vil bringe, men dersom klubben fortsetter å vise at de ønsker meg og jeg trives, så ser jeg ikke noen grunn til å gå til noen annen klubb, siteres Gerrard, hvis kontrakt med de røde utløper sommeren 2009.

- Jeg er virkelig lykkelig i Liverpool for øyeblikket, og fortsetter det slik, vil jeg bli i klubben til evig tid. Jeg har vært nær ved å forlate klubben et par ganger, men for øyeblikket er slikt fjernt fra mine tanker. Da jeg signerte min nye kontrakt i 2005 var det mye snakk om at jeg fikk med en klausul i kontrakten om at jeg kunne forlate klubben om noen betalte et visst beløp. Jeg synes det er viktig at supporterne får vite at det ikke eksisterer noen slik klausul, og så lenge klubben ønsker meg og viser at de er ivrige etter å beholde meg, så ser jeg som sagt ingen grunn til å flytte på meg.

- Jeg har møtt klubbens nye eiere, og jeg tror de vil ha en meget positiv innflytelse på klubben. Jeg må si meg enig med The Kop. Bare fordi en klubb har mye penger, betyr ikke det at det er en stor klubb. Du må opparbeide deg retten til å bli kalt en stor klubb, gjennom å vinne mye og ha en historie å vise til. Jeg sa aldri at Chelsea var den eneste klubben jeg ville gå til, da det var på tale å forlate Liverpool. Hadde jeg blitt nødt til å forlate Liverpool, tror jeg at jeg ville ha vært mer komfortabel med å spille i utlandet. Jeg ville ha funnet det merkelig og ubehagelig å skulle komme tilbake og spille mot klubben jeg har vært knyttet til siden jeg var 8 år gammel, avslutter Gerrard.