Gerrard optimistisk på Englands vegner

Det nærmer seg nye landskamper, og Steven Gerrard ser nå frem mot de viktige kampene mot Estland og Russland. Skulderskadet András Simon ute av Ungarns U19-tropp.

Ting ser langt lysere ut for Steve McClaren og England etter storseirene mot Israel og Russland. Laget er likevel såpass langt bak at de må fortsette å hente poeng for å nå sluttspillet i Østerrike og Sveits neste sommer.

Stevie G er optimistisk foran lørdagens møte med Estland, men er klar over at kampen i Russland vil bli meget tøff.

- Vi tok to flotte seire sist, og laget er full av selvtillit, sier Gerrard til Sky Sports News.

- Vi har nå en stor mulighet til å kvalifisere oss. Dersom vi klarer å ta seks poeng i disse kommende kampene vil vi kvalifisere oss, og vi har virkelig tro på at vi kan klare det. Mot Israel og Russland fikk vi stilnet en del av kritikerne, men kritikken har vært forståelig - ettersom vi var ustabile og underpresterte en periode. Det er viktig at vi spiller like godt som vi gjorde i de to nevnte kampene, og stabilisere oss på det nivået.

- Mot Estland bør vi vinne komfortabelt, men det første målet blir viktig. I kampen mot Russland må vi virkelig være bra defensivt. Vi må reise der med plan om å vinne kampen, og jeg ser ikke hvorfor vi ikke skal kunne klare å reise der med mål om å ta alle poengene, sier en selvsikker Gerrard.

Forfall fra Simon
Liverpools røde trio, Peter Gulácsi, András Simon og Krisztián Németh er alle hjemme i Ungarn i forbindelse med kvalifiseringskamper til U19-EM.

Németh har en fantastisk statistikk på dette nivået. Han har 8 mål på seks kamper for U19, og 11 mål på ni kamper for U17-laget. Det blir 19 mål på 15 kamper, og et snitt på 1,27 mål per kamp.

András Simon måtte bryte under forberedelsene i forrige uke, på grunn av en skulderskade. Han har nå offisielt trukket seg fra troppen.

Ungarn U19 spiller sin første EM-kvalifiseringskamp i dag, mot Kazakhstan. Peter Gulácsi er eneste røde representant i startoppstillingen.