Gerrard ser mot enda bedre fremtid

Steven Gerrard tror seieren mot Chelsea bare var starten på en enda bedre periode for Liverpool FC. Dirk Kuyt uten nerver fra straffemerket. Robbie Fowler var femtemann.

Glad for sentral rolle
Steven Gerrard tror at triumfen i gårsdagens semifinale, med de nye eierne Hicks og Gillett på tribunen, bare var starten på noe som kan bli enda bedre for klubben.

- Vi har ikke bare understreket den ærerike historien til denne klubben, vi har vist at nåtidens og fremtidens Liverpool kan bli enda bedre.

- Alle spillerne fortjener så mye ros etter hva vi oppnådde i går kveld.  For meg var det enda bedre enn semifinalen i 2005.  Jeg kan huske at da var det snakk om å ha ryggen mot veggen og forsvare med våre liv.

- Det var også tilfellet når vi måtte gjøre det denne gangen, men du kunne se at det var mer kvalitet innen laget.  Helt fra keeper, via forsvaret, midtbanen og til angriperne.

- Dette er en klar beskjed om hva vår fremtid kan bringe.

Kapteinen var samtidig fornøyd over å kunne spille sentralt på midtbanen i en slik avgjørende kamp, etter ofte å ha blitt benyttet på høyreflanken i de viktige oppgjørene.

- Jeg var glad for å få en sjanse der siden jeg nok ventet at jeg ville spille på høyrekanten igjen, bekrefter scouseren.  – Jeg synes det spillet som vår midtbane la for dagen beviste at manageren igjen traff perfekt taktisk, slik som han alltid gjør i de store kampene.

- Jeg vet at jeg kan spille mot hvem det skal være sentralt, men det er opp til sjefen å velge ut den formasjonen som passer best for laget.


Selvsikker Dirk
Dirk Kuyt satte inn det fjerde og avgjørende straffesparket foran The Anfield Road End, og nederlenderen sa i etterkant at han ikke var noe nervøs da han gikk fram til krittmerket.

- Jeg hadde en god følelse da jeg gikk fram, siden Pepe allerede hadde gjort en slik fantastisk jobb, forklarer angriperen.

- Etter å ha reddet to straffer var det bare opp til meg å få ballen i mål.  Det er jobben min.  Jeg hadde ingen nerver siden jeg bare følte at det var det ansvaret jeg skulle ha.

- Nå bare gleder jeg meg til finalen.  Jeg har aldri vært til stede på en E-Cup finale, verken som tilskuer eller spiller.

Liverpool Echo bekrefter for øvrig at det var Robbie Fowler som var plukket ut til å ta det femte straffesparket.