Gerrard starter for England i morgen

Landslagssjef Steve McClaren bekrefter at Steven Gerrard vil være i startoppstillingen når England er vertskap for Israel i morgen. Westerveld skrev under for Sparta.

Englands medisinske støtteapparat har erklært Steven Gerrard som skadefri etter dagens treningsøkt, og landlagssjef Steve McClaren bekrefter at Liverpool-kapteinen vil starte morgendagens kamp mot Israel på Wembley.

McClaren bekrefter at Gerrard har gjennomført en normal treningsøkt, uten noen form for begrensinger på ball- eller kroppskontakt.

- Dette er flott for alle, og ikke minst for Steven Gerrard selv, da han ønsker å spille denne kampen, siteres McClaren av BBC Sport.

McClaren utsetter imidlertid det endelige laguttaket så lenge som mulig, fordi det fortsatt hersker usikkerhet hvorvidt Owen Hargreaves er i stand til å spille kampen.

Lagkaptein John Terry krysser nå fingrene for at Gerrard ikke får noen etterreaksjoner på dagens trening.

- Forhåpentligvis blir det ingen etterreaksjoner. Alt tyder på at Steven vil være klar for kampen i morgen. Han virket skarp og livlig på dagens trening. Vi spilte med full kroppskontakt, fordi manageren ønsket å teste om Stevie og de andre skadede spillerne tålte det. Steven hadde ingen problemer, så det er gode nyheter.

Westerveld til Sparta Rotterdam
Tidligere Liverpool-keeper Sander Westerveld har skrevet under på en kontrakt for fire måneder med Sparta Rotterdam i hjemlandet Nederland. Målvakten var klubbløs ettersom han ikke fikk kontrakt med spanske Almeria tidligere i sommer.