Gerrard til røntgenundersøkelse

Steven Gerrard skal røntgenundersøkes i dag. Crouch tror han blir vraket mot Chelsea. Terry tilbake, men Carvalho ute for London-klubben. McClaren bekrefter nytt Carra-nei.

Det hersker fortsatt usikkerhet om hvorvidt Steven Gerrard vil være i stand til å spille mot Chelsea på søndag eller ikke. Liverpool-kapteinen vil gjennomgå en røntgenundersøkelse på Merseyside nå i morgentimene, før man kan fastslå hvor alvorlig tåskaden han pådro seg i Toulouse er. Først når resultatet av denne undersøkelsen foreligger, vil man få svaret på når man kan forvente at Gerrard spiller ball igjen.

- Steven fikk et spark på tåa, og vår medisinske stab vil undersøke situasjonen på Melwood i dag, bekrefter en talsmann for Anfield-klubben til Liverpool Daily Post.

Crouch forberedt på å bli vraket igjen
Peter Crouch var nest sist på ballen da Andriy Voronin ble matchvinner med et fantastisk skudd i Toulouse i går ettermiddag. Den lange spissen tror imidlertid at han blir droppet igjen når de røde er vertskap for Chelsea i søndagens storkamp på Anfield.

- Jeg klarte å stusse ballen videre til Andriy, og resten gjorde han utmerket. Det var en fantastisk avslutning og en scoring verdig til å avgjøre kampen. Det var voldsomt varmt ute på banen. Kanskje kunne spillet ha vært bedre, men resultatet var bra, konkluderer angriperen etter gårsdagens affære i Frankrike.

Crouch var ikke engang på benken i seriepremieren mot Aston Villa, og skal i ettertid ha hatt en oppklarende samtale med manager Benitez. Nå forventer spissen at manageren fortsetter med rotasjonspolitikken sin også i søndagens kamp mot Chelsea.

- Jeg var skuffet over å ikke være involvert i den første kampen, men manageren liker å rotere på laget. Jeg er sikker på at det blir forandringer til Chelsea-kampen igjen. Det er halvannet år siden jeg ga opp å gjette lagoppstillingene. Du vet aldri hvilke spillere han vil benytte.

Terry tilbake, men Carvalho ute for Chelsea
Jose Mourinho bekrefter at midtstopper John Terry vil være tilbake for Chelsea i søndagens kamp på Anfield. Det skulle passe portugiseren bra, ettersom han måtte se en annen av sine stoppere, Ricardo Carvalho, hinke av banen med en lyskeskade i kampen mot Reading i går kveld.

Terry har vært satt ut av spill en stund på grunn av en leddbåndskade i kneet, men han skal ha trent i går.

- Jeg må nok klare meg uten Ricardo Carvalho en stund, men John Terry er tilbake. Jeg mister en midtstopper, men får tilbake en annen. John trente for fullt igjen i går. Han holdt det gående i halvannen time sammen med reservelaget. Han kunne ha spilt mot Reading, men jeg ønsket å beskytte ham. Han vil være spilleklar til neste kamp, bekrefter Chelsea-manageren til engelsk presse.

McClaren innrømmer nederlag
England-manager Steve McClaren innrømmer nå nederlag i forsøket på å få Jamie Carragher til å spille for landslaget igjen. Landslagssjefen bekrefter at Liverpool-stopperen står fast på sin avgjørelse om å legge landslagsfotballen på hylla.

McClaren hadde en lengre samtale med Carra om situasjonen på mandag, men klarte ikke å overbevise scouseren om å fortsette landslagskarrieren.

- Jeg møtte Jamie på mandag, og hadde en veldig bra samtale med ham. Dessverre stod han fast på avgjørelsen om å ikke spille mer for England. Jeg respekterer det. Jamie har vært en fantastisk tjener for England. Jeg ønsker imidlertid ikke å stenge døren helt. Hvem vet hva som vil skje i fremtiden, uttaler McClaren til Sky Sports News.