Gerrard trente uten problemer

Steven Gerrard trente uten problemer det kvarteret mediene fikk overvære av Englands trening i dag. Torres mener det blir viktig å score først på Island. Rush fikk toppjobb i Wales.

Sky Sports melder at Steven Gerrard deltok på Englands trening i dag, og dersom han ikke får noen ettervirkninger av dette starter han sannsynligvis kampen mot Israel i morgen.

Daily Mail rapporterer at Gerrard ikke virket å være hemmet av tåskaden i løpet av de 15 minuttene av treningen som media fikk overvære.

Torres påpeker viktigheten av å score først
- Scorer vi først burde vi være garantert tre poeng på Island, sier Fernando Torres til El Pais før Spanias EM-kvalifiseringskamp på sagaøya i morgen.

- Den vanskeligste oppgaven blir å gjøre det første målet. Klarer vi å score først, bør vi ikke ha problemer med å vinne kampen. Island vil være fornøyd med uavgjort, og på en liten bane som deres vil det være lettere for dem å forsvare seg. Problemet blir å få det første målet, slår han fast.

Torres, som har gjort tre mål på fire ligakamper for Liverpool, har nå ristet av seg kneskaden han pådro seg under trening med Spania tidligere i uka, og vil starte morgendagens kamp. Selv mener han at han har blitt mer på hugget etter at han flyttet til Merseyside.

- Jeg visste at jeg fikk spille uansett i Atletico. Det fikk meg til å slappe av litt for mye. Jeg vet at dersom jeg får en formsvikt i Liverpool, så vil jeg være ute av laget. Jeg føler meg frigjort, og trives på samme måte som da jeg først kom til Atletico. Jeg må fortsatt venne meg mer til mine nye omgivelser, men scoringene og de gode resultatene har hjulpet meg.

Rush fikk toppjobb i det walisiske fotballforbundet
Liverpool-legenden Ian Rush har i dag blitt ansatt i en toppstilling i det walisiske fotballforbundet. Scoringskongen, som spilte 73 kamper med det walisiske flagget på brystet, kan nå titulere seg som Elite Performance Director i fotballforbundet. Dette er en deltidsjobb hvor han skal være med på å utvikle landets unge talenter under 17 år.

Rush har hatt ulike stillinger innen fotballen etter at han la opp som aktiv spiller. Han har blant annet trent Wales U17, han har vært spisstrener i Liverpool under Gerard Houllier og han har vært manager i Chester City.

- Min nye jobb innebærer at jeg vil jobbe med fotballen på grasrotnivå i Wales, der jeg får være med å utviklingen av våre unge spillere. Det er mange små nasjoner som er i ferd med å ta oss igjen nå, og vi må sørge for å få et forsprang på disse igjen. Det var faktisk Gerard Houllier som rådet meg til å ta denne jobben. Han har vært til stor hjelp for meg, forteller Rush til Liverpool Echo.

Den nye jobben betyr også at Rush vil representere Wales på UEFA-konferanser.

- Det er noen gode unge spillere som kommer opp gjennom systemet i Wales nå, og vi må sørge for at de får riktig trening og utvikling, sier scoringslegenden.