Gerrard vil slå tilbake

Steven Gerrard depper for øyeblikket etter det hjerteskjærende tapet for Milan, men retter også blikket mot klubbens lyse fremtidsutsikter. Han har stor tro på George Gillett og Tom Hicks.

Liverpools lagkaptein Steven Gerrard innrømmet at Champions League-finaletapet mot AC Milan i Aten føltes hjerteskjærende. Den briljante engelskmannen ønsker ikke å dvele ved sorgene, og ser allerede frem til neste sesong, hvor han håper Liverpool vil være seriøse tittelutfordrere både i ligasammenheng og i Champions League.

Kapteinen er svært spent på hva fremtiden vil bringe, og det er intet som tyder på at den ikke vil bli helrød nå som også George Gillett og Tom Hicks, hvis lommebøker er dype, har gjort sitt inntog.

- Helt siden overtakelsen var et faktum har spenningen innad i klubben vært til å ta og føle på. Vi vet at tidene vil forandre seg og at vi må komme oss opp på fote igjen etter et tilbakeslag som dette. Jeg vil slå tilbake, og det samme vil laget gjøre etter dette nederlaget mot Milan.

- Dette har vært et av de absolutt tyngste stundene i mitt liv. Vi må alle og enhver manne oss opp og slå tilbake neste sesong, og virkelig bevise hva vi er laget av. De nye eierne sier at de vil støtte opp om Rafael Benítez' planer og gi ham midler til å kunne forsterke spillertroppen. Det er spennende å tenke på, og det kommer til å skje, men for øyeblikket er hjertet mitt knust.

- Det vil bli gjort forandringer i spillertroppen foran neste sesong, og fremtiden ser virkelig lys ut. Dette har vi også dokumentert denne sesongen. Gillett og Hicks vil bruke penger for å styrke laget ytterligere, og de kommer til å ta denne klubben enda et steg fremover.

- Dette er svært spennende. Rafael Benítez har møter med de nye eierne nesten hele tiden, og forteller dem hva han ønsker og hva som trengs. Jeg tror det er snakk om at ting kommer til å skyte fart i denne klubben nå.

- For øyeblikket dreier alt seg om dette bitre tapet for AC Milan i Champions League-finalen. Et tap i en slik stor finale skyldes gjerne små detaler, og det er hardt å innse. Det er dette som opptar meg for øyeblikket, avslutter lagkaptein Gerrard.