Gerrard vil vinne ligaen neste sesong

Steven Gerrard mener at det nå er på tide at Liverpool vinner ligaen igjen, og han tror at de røde kan ha en god mulighet neste sesong.

Steven Gerrard tror Liverpool vil kjempe om ligatittelen neste sesong. Liverpool-kapteinen er frustrert over at de røde endte hele 21 poeng bak Manchester United denne sesongen, men nå føler han at de lovede investeringene i spillerstallen vil føre Anfield-klubben tilbake på tronen igjen.

- Vi kommer ikke unna det faktum at vi ikke har vært gode nok i ligaen denne sesongen, uttaler scouseren til The Daily Express etter at de røde tok bare ett poeng på de tre siste ligakampene.

- Manageren og de andre spillerne vil si det samme som meg, nemlig at vi hadde større ambisjoner for denne sesongen enn bare å gjøre det bra i Champions League, slår Liverpools store stjerne fast.

- Vi har hele tiden hatt Champions League i tankene fordi det er en så prestisjefylt turnering, og en turnering som denne klubben tradisjonelt har gjort det bra i. Men vi ønsket også å bringe ligatrofeet tilbake til Anfield, og vil følte vi var i en god posisjon til å utfordre de andre topplagene.

- Ligaen vil alltid være en Liverpool-spillers brød og smør, og jeg tror ikke vi er langt unna å ha et vinnerlag. Med investeringer i sommer, samt at vi får beholde de beste spillerne fra dagens tropp, tror jeg vi kan love at vi skal kjempe om tittelen med Chelsea og Manchester United neste sesong, avslutter Gerrard.