Gillett i lang samtale med Rafa

George Gillett skal nylig ha hatt en lengre telefonsamtale med Rafael Benitez for å forsikre ham om at fremtiden på Anfield er i de beste hender. Parry kommenterer spørreundersøkelse.

Det har blitt mer og mer åpenbart at Real Madrid akter å sette alle kluter til for å sikre seg Rafael Benitez som ny manager til sommeren. I lys av dette skal nå George Gillett Jr ha gått til det skritt å forsikre Liverpool-manageren om at hans fremtid ligger på Anfield.

Ifølge Liverpool Echo hadde nemlig Gillett ha hatt en særdeles lang telefonsamtale med Benitez nylig. Lokalavisen skriver at det amerikaneren hadde og fortelle der skal ha vært søt musikk for Rafas ører.

Tidligere har som kjent duoen utvekslet en rekke e-mailer, i etterkant av at interessen fra Madrid ble kjent.

Parry kommenterer spørreundersøkelse
Vi kunne tidligere i dag avsløre at Liverpool FC i går kveld sendte en personlig mail til alle sine registrerte fans. Innholdet var den største spørreundersøkelsen omkring klubben noen sinne. Rick Parry går nå ut i Liverpool Echo og forklarer hvorfor klubben har gjort dette.

- De nye eierne jobber for at klubben skal ha fremtidig suksess, både på og utenfor banen. Byggearbeidene på vårt nye stadion i Stanley Park vil starte snart. I forbindelse med at vi starter på en ny og spennende æra for klubben, foretar vi den største spørreundersøkelsen blant våre fans noen sinne, for sammen å kunne forme fremtiden. Vi er spesielt interessert i å finne ut mer om synspunktene supporterne har når det gjelder vår nye stadion. Det er helt avgjørende at vi tar hensyn til supporternes ønsker, kommenterer Parry.

Resultatene fra undersøkelsen vil bli vurdert av klubbens nye amerikanske eiere, for å bedømme hvilke tiltak man skal sette i gang for at den nye storstuen skal bli en suksess.

I undersøkelsen blir supporterne spurt om alt fra billettpriser til ønsker om storskjermer på stadion. Blant annet lurer man på hvor viktig det er for fansen å beholde atmosfæren fra Anfield og et eget The Kop. Spørsmål omkring synet på pauseunderholdning inngår også.

Det tar rundt 10 minutter å fylle ut spørreskjemet. Et av de mest oppsiktsvekkende spørsmålene er om fans kan tenke seg å kjøpe et såkalt ”klubbsete”, som innebærer en dyrere inngangsbillett mot at man får tilgang til visse fasiliteter som barer og salonger. Et slikt ”klubbsete” vil også garantere de som kjøper det billetter til alle kamper inkludert europacupkamper. Klubben spør også om folk er interessert i å betale et depositum for fortsatt å stå på venteliste til sesongkort.

Klubben forhører seg også om hvordan fansen stiller seg til en egen sportsbar og restaurant på stadion som vil være åpen sju dager i uken.