Gillett og Hicks vurderer større stadion

BBC melder at George Gillett Jr og Tom Hicks vil se på mulighetene for å få bygd en større stadion i Stanley Park enn opprinnelig planlagt. Voronin på TV i kveld. To U18-kamper har blitt flyttet.

BBC Sport melder i ettermiddag at Tom Hicks og George Gillett har stoppet det forberedende arbeidet med Liverpools nye stadion i Stanley Park, og har beordret en ny gjennomgang av planene. Journalisten Phil McNulty skriver at duoen vil undersøke mulighetene for å øke tilskuerkapasiteten på nyanlegget i parken.

Liverpool FC har som kjent planlagt å bygge en stadion med plass til drøye 60 000 tilskuere i parken, men denne tilskuerkapasiteten er tydeligvis herrene Gillett og Hicks ikke helt fornøyd med. Amerikanere er kjent for å tenke stort, så også Liverpools nye eiere.

Som tidligere nevnt hadde man kommet i gang med forberedende arbeider i parken denne uken, men store endringer i planene vil kreve en ny byggetillatelse. Foreløpig er alt arbeid med den nye storstuen satt på vent, mens planene blir gjennomgått på nytt.

Voronin på ZDF kl 18.15
Kveldens returoppgjør mellom Bayer Leverkusen og Lens i UEFA-cupen går live på kanalen ZDF. Dette er en kanal som er tilgjengelig for enkelte skandinaviske Liverpool-supportere, og kampen byr således på en sjanse til å ta spissen Andriy Voronin i nærmere øyesyn. Ukraineren kommer som kjent til Liverpool på Bosman-overgang til sommeren.

To U18-kamper omberammet
Liverpool U18 sin hjemmekamp mot Sheffield Wednesday på akademiet har blitt flyttet frem fra lørdag, og vil nå bli spilt i morgen, torsdag, med avspark kl 13.00 norsk tid. Dette trolig for at Liverpool skal få bedre tid til å forberede seg til den andre semifinalen i juniorcupen, mot Newcastle kommende mandag. 

U18-lagets kamp mot Manchester United skal nå gå av stabelen onsdag 28.mars. Avspark på The Cliff er kl 19.00 norsk tid. Denne kampen vil for øvrig gå i opptak på Viasat Sport 2 en halvtime etter midnatt.