Gillett oppgitt over liten billettkvote

George Gillett er oppgitt over at finalelagene i Aten får en håpløst liten billettkvote. Stadionplaner offentliggjøres snart. Accrington ønsker å beholde Godwin Antwi.

Liverpools nye eier, George Gillett, uttrykker i dag forundring over hvor få billetter Liverpool får til Champions League-finalen. Klubben får 17 000 billetter på en stadion som rommer 66 000 mennesker. Liverpool Echo tror at så mange som 40 000 Liverpool-fans vil reise til Hellas.

- Dette handler om fansen, og jeg må si jeg er forundret over antallet billetter vi får til finalen i Aten. UEFA har stukket av med over 20 000 billetter allerede, så det blir meget vanskelig for alle å få tak i billett. Vi har svært mange tilhengere, og jeg er bekymret for at fans som følger klubben overalt ikke skal klare å skaffe seg billetter til finalen. Dette blir en stor utfordring for arrangørene og en veldig vanskelig situasjon, sier Gillett til Liverpool Echo i dag.

- Målet nå er å vinne Champions League. Spillerne og fansen vil aldri gi opp. De vil gi alt for å vinne. Mentaliteten her i nordvest-England er unik, noe som Jamie Carragher og Steven Gerrard personifiserer ute på banen. Jeg så en banner på stadion hvor det stod ”Not English but Scouse” og det oppsummerer egentlig alt.

- Når du har et hjerte for klubben og kombinerer det med energi og talent, blir det en unik kombinasjon. Jeg kunne heller ikke unngå å legge merke til arbeidsviljen til Dirk Kuyt. Han sluttet aldri å løpe.

- Tirsdag kveld var magisk. Ikke noe sportsarrangement i verden kan måle seg med dette. Jeg hadde ikke trodd det var mulig å oppleve noe slikt da jeg kjøpte klubben. David Moores forberedte oss på dette, men jeg tror ikke vi forstod hva han mente. Dette er så mye større og viktigere for mange mennesker enn jeg noen gang har kunnet tenke meg. Jeg skulle ha ønsket at jeg var på The Kop tirsdag kveld.

- Vi har skjønt hvor viktig The Kop er, og det er åpenbart at vår nye stadion må designes rundt The Kop. En gang i tiden var det plass til 24 000 mennesker på The Kop. Vi klarer kanskje ikke å nå det tallet, men vi vil i alle fall få plass til langt flere enn de 12 000 plassene vi har på dagens Kop.

- Vi har en spesiell mann i Rafael Benitez, og forholdet mellom manageren og supporterne er også veldig spesielt. Når man hører publikum synge hans navn med hengivenhet, er det alltid like stort. Jose Mourinho er også en god manager, men jeg er stolt over at Rafa er vår mann. Han har en plan, en strategi, og han er veldig avbalansert. En utrolig mann.

Det nye designet offentliggjøres snart
Gilletts kompanjong, Tom Hicks, bekrefter ellers at de reviderte stadionplanene snart blir offentliggjort. Samtidig slår han fast at de største stjernene ikke får forlate klubben.

- Vi snakker stadig med spillerne for å beholde dem. Vi har hatt flere samtaler med Rafa nå, og vet hva han ønsker. Jeg kan ikke se for meg at Steven Gerrard kommer til å spille for en annen klubb enn Liverpool. Han vil bli i klubben lenge. Vi snakker med hans agent, og agentene til de andre stjernene.

- Når det gjeder vår nye stadion vil vi basere oss på de planene som allerede foreligger, men ting kan forandres. Vi har snakket med folk, og vi ønsker ikke å begynne helt fra grunnen igjen. Så langt har vi jobbet med det som er på innsiden av stadionveggene. Nå står utsiden for tur. Vi vil snart offentliggjøre de nye planene.

- Vi må være i stand til å konkurrere med Manchester United som har plass til over 70 000 tilskuere på sine kamper, og Arsenal som har plass til 60 000 mennesker som betaler London-priser. Liverpool har et unikt marked. Vi har en enorm venteliste på sesongbilletter, og vi ønsker en større stadion enn det som opprinnelig var planen.

Accrington ønsker å beholde Antwi
Accrington-manager John Coleman bekrefter til Lancashire Telegraph at han ønsker seg en lengre avtale med Liverpool-stopper Godwin Antwi. Ghaneseren har som kjent vært utlånt til League Two-klubben de siste månedene av sesongen, og har gjort det svært bra i sin utlånsklubb.

- Vi vil prøve å få beholde Godwin. Vi har allerede begynt å forhøre oss med Liverpool om mulighetene til det, siteres Coleman.