Gjensyn med Pennant og Babel?

Søndagens kamp mot Tottenham kan bety gjensyn med Jermaine Pennant og Ryan Babel, etter at vingduoen ikke var involvert mot Marseille av ulike årsaker. Babel skulle gjerne ha spilt på topp.

Jermaine Pennant vil med stor sannsynlighet være tilbake i startoppstillingen til Liverpool på søndag, etter at han måtte sone suspensjon i Chamions League-kampen mot Marseille. En annen som ivrer etter å starte kamp igjen, er Ryan Babel, som i tilfelle vil bekle motsatt ving av Pennant mot Spurs.

Selv mener imidlertid Babel at han kan være mannen som løser scoringsproblemene for de røde, etter at de kun har gjort ett mål på de tre siste ligakampene, samt at man heller ikke fant veien til nettmaskene mot Marseille i midtuka. Nederlenderen har stort sett vært fraværende grunnet en skade etter at han gjorde et vakkert mål da de røde knuste Derby 6-0 i begynnelsen av september. Etter den tid har han kun startet to av seks kamper.

- Jeg vil påstå at jeg faktisk er best som spiss. Manageren er klar over det, så jeg får bare vente på min sjanse, og prøve og ta vare på den når han kommer, sier Babel og lar det skinne igjennom at han gjerne skulle startet på topp sammen med Fernando Torres mot Tottenham.

- Jeg kan spille både på høyre- og venstre flanke, men dersom jeg får sjansen på topp vil jeg definitivt være glad for det. Jeg ønsker alltid å spille, men det er bare noen få dager siden jeg ble kvitt skaden min, så det var bare naturlig at jeg ikke startet mot Marseille, sier han til Setanta.

- Da jeg skrev under for Liverpool visste jeg at det ville bli tøft å komme med på laget. Men det er mange kamper igjen denne sesongen, og jeg vil få mine sjanser. Konkurransen om plassene på laget er tøff, men det var jeg også vant med fra Ajax. Jeg trives i Liverpool, slår han fast.

Babel kan i alle fall få en konkurrent mindre om plassen på venstreflanken dersom Fabio Aurelio ikke klarer å riste av seg muskelskaden han pådro seg mot franskmennene, som medførte at brasilianeren måtte forlate banen tjue minutter før slutt.

Det er ventet at spillere som Javier Mascherano, Dirk Kuyt, Alvaro Arbeloa, John Arne Riise og Andriy Voronin er høyaktuelle for kampen mot Tottenham, etter at alle disse startet på benken mot Marseille. Liverpool må definitivt klare seg uten den langtidsskadede trioen Harry Kewell, Daniel Agger og Xabi Alonso også mot Spurs.