Glad for spissdilemma

Spissene gir Rafa et luksusproblem. Reina liker konkurranse om keeperplassen. Threlfall håper på flere sjanser. Billettinfo ligaåpningen. Bedre service fra billettkontoret. Don Hutchison til Luton.

Rafael Benítez er fornøyd med å ha hele fem spillere å velge mellom til spissplassene. Med Fernando Torres, Ryan Babel og Andriy Voronin innhentet, samt Dirk Kuyt og Peter Crouch på plass fra før, kan Rafa slite med å holde angriperne fornøyde utover i sesongen. I tillegg kan også Yossi Benayoun og Harry Kewell benyttes i "mellomrommet". Manageren mener at de røde sløste altfor mye med sjansene sist sesong. Han føler nå at han har kvalitetsspillere og langt bedre sjanser til å skape problemer for motstanderens forsvar.
- For meg er det et godt problem. Jeg liker å ha disse valgmulighetene helt fremme, uttaler Benítez.

- Vi har ulike muligheter nå. Jeg tror at alle spissene kan spille sammen. Det er viktig. Det avhenger av kampen. Hvis vi ønsker flere innlegg, kan Crouch eller Voronin spille, og hvis vi ønsker å forandre kampbildet, så kan vi introdusere en annerledes spiss.

- Jeg synes at laget angrep bra forrige sesong, men jeg ville like å se flere mål. Vi angrep mye, men vi må forbedre presisjonen. Forhåpentligvis får vi se flere mål.

Reina liker konkurranse om keeperplassen
José Reina ser frem til å konkurrere om keeperplassen med Scott Carson. Carson imponerte på utlån i Charlton sist sesong, men har sagt seg lite lysten på å slite benken kommende sesong. Det kan resultere i et nytt utlån, men dersom han blir, så føler Reina at en kamp om keeperplassen dem i mellom bare vil hjelpe Liverpool.
- Jeg tror det er en stor utfordring for meg, sier Reina.

- Jo mer intenst det blir, desto bedre er det for laget. Jeg er ikke bekymret. Jeg vet at Scotty vil sette press på meg. Han er god til å stoppe skudd. Han viste det forrige sesong.

Threlfall håper på flere sjanser
Robbie Threlfall forsøker å få mest mulig ut av den noe overraskende sjansen han har fått på Liverpools førstelag. Den 18-årige backen er med i den 23-mannstroppen Rafael Benítez har tatt ut til Barclays Asia Trophy i Hong Kong. Threlfall har de siste to årene vært med å vinne FA Youth Cup, og han scoret blant annet i forrige sesongs finale mot Manchester United. Forsvareren ble kalt inn i troppen som reiste til Østen i tolvte time, men fikk likevel spille de siste 13 minuttene i 3-1-seieren mot South China på tirsdag.
- Det var en fin erfaring å få en kamp sammen med førstelagsspillerne. Jeg fikk greie på at jeg skulle reise på torsdag morgen. Det var ganske sent og litt overraskende.

- Manageren har bare fortalt meg at jeg skal gå ut å kose meg, og han sa også noen taktiske ord. Resten av guttene har vært enestående. De har hjulpet meg med å tilpasse meg.

- Det er ikke så ofte at en ung spiller som meg får en slik sjanse. Jeg håper å bevare fatningen, jobbe hardt for å imponere og håpe at manageren vil gi meg enda en sjanse.

Billettinfo ligaåpningen
Billettkontoret på Anfield opplyser at de har mottatt 2823 billetter til ligaåpningen mot Aston Villa på Villa Park lørdag 11.august. Du må ha minimum 6 bortekamper fra i fjor registrert på ditt Fancard skal du få kjøpt billett til denne kampen. Salget starter på 12 kamper fra i fjor den 31.juli, går ned til 9 kamper 2.august, før det blir avsluttet med billetter til de som har 6 kamper den 3.august. Billettene koster £32 for voksen, £19 pund for både pensjonister (over 65 år) og barn (under 16 år).

Bedre service fra billettkontoret
Billettkontoret håper å yte bedre service overfor supporterne denne sesongen. Det skal nå være installert et nytt køsystem for telefonsalg og forbedringer på Internett-salget. Alle type kampbilletter skal nå være tilgjengelig på telefonnummer 0844 844 0844 i UK og 0870 220 2151 for øvrige land. For mer info sjekk liverpoolfc.tv.

Don Hutchison til Luton
Luton har sikret seg Don Hutchison på en ettårskontrakt. 36-årige ble frigitt av Coventry etter 18 måneder i klubben. Midtbanespilleren har tidligere spilt for Hartlepool, Liverpool (november 1990-august 1994), West Ham (to perioder), Sheffield United, Everton, Sunderland, Millwall, samt Coventry.