God generalprøve for Porto

Porto vant 1-0 i toppoppgjøret mot Maritimo i går, og har ikke avgitt poeng i årets serie. Redknapp overrasket over at det ble dømt straffe. Kort innhopp for Le Tallec.

Porto fikk en god generalprøve foran møtet med Liverpool på tirsdag, da de vant 1-0 hjemme mot Maritimo i går kveld. Ingen av lagene hadde avgitt poeng i serien før gårsdagens kamp. Lisandro López headet inn kampens eneste mål etter 56 minutters spill. Dermed står Liverpools motstandere bokført med 12 poeng på fire kamper, etter en imponerende start på sesongen.

Redknapp tror Man Utd vinner
Etter å ha spilt mot Liverpool i går tror Portsmouth-manager Harry Redknapp at Manchester United går til topps i ligaen også denne sesongen.

- Liverpool vil være med i toppen, men om jeg skal tippe så tror jeg Manchester United blir mestere.

Redknapp har også kommet med ytterligere uttalelser omkring straffesparket som hans lag ble tildelt i gårsdagens kamp, og som Jose Reina reddet. Straffen ble gitt etter at Alvaro Arbeloa holdt Kanu litt i trøya i en duell inne i feltet.

- Holdingen i trøya var ikke den verste jeg har sett. Jeg har sett at det har blitt holdt i trøya på den måten tusenvis av ganger uten at det har blitt dømt straffespark av den grunn.

Pompey-manageren var ellers glad for at Steven Gerrard ikke startet kampen.

- Jeg ville lyve om jeg sa at jeg ikke var lettet over at Gerrards navn ikke var i startoppstillingen.

Le Tallec inn på overtid
Anthony Le Tallec ble byttet inn på overtid da Le Mans vant 2-0 i hjemmekampen mot Valenciennes i den franske toppdivisjonen i går. Miki Roque var ikke involvert da Xerez tapte 2-0 hjemme for Sporting Gijon i spansk Segunda Division. Nikolay Mihaylov og hans Twente møter Willem II i nederlandsk toppdivisjon i dag.