Gonzalez ønsker å skrive historie

Mark Gonzalez ønsker å skrive fotballhistorie ved å bli den første chilener til å vinne Champions League. Nå håper han på spilletid i finalen.

Liverpool-ving Mark Gonzalez ønsker å bli historisk, ved å bli den første chilener til å vinne Champions League. Nå er venstrevingen langt fra noe sikkert kort i finaletroppen, men som alle de andre spillerne bærer han fortsatt på håpet om å være involvert i onsdagens store kamp i Aten. Og skulle han få spilletid vil han faktisk bli den første chilener til å spille i en finale i den gjeveste av Europacupene.

- For meg er det viktig å være i min første finale. Jeg kan bli den første chilener til å spille i en slik finale, så jeg ønsker selvsagt å representere mitt land på best mulig måte. Jeg ønsker å spille, og jeg ønsker å vinne, sier han til avisen El Mercurio i hjemlandet.

Nå kan ventetiden ikke gå fort nok for chileneren.

- Jeg venter i ulidelig spenning på at kampdagen skal komme. Kanskje får jeg i det minste spille noen få minutter, undrer han.

- Dersom jeg får sjansen til å spille, ønsker jeg å gjøre det så bra som mulig, så folk hjemme i Chile kan være stolte av meg. Jeg ønsker også å bringe glede til mine lagkamerater og våre supportere.