Guthrie drømmer om en fremtid i klubben

Danny Guthrie har spilt seg til fast plass i Gary Megsons Bolton. Unggutten selv ønsker en retur til Liverpool.

Danny Guthrie har under Gary Megson spilt seg til fast plass i Bolton. Liverpools utlånte 20-åring ønskes således også permanent på Reebok Stadium. I dag kan imidlertid den lovende leiesoldaten berette at han drømmer om en retur til Anfield. Dette kommer samme uke som Rafael Benítez har latt skryt fare spillerens vei, og Bolton har bekreftet sin interesse for å gjøre avtalen med Guthrie permanent.

- Det er bra for meg å spille uke inn og uke ut. Det er en god erfaring, åpnet Guthrie i samtale med Liverpools offisielle hjemmeside i dag.

- Livet i Bolton er bra, mine medspillere er fornøyelige, og jeg elsker å spille. Jeg har enda ikke hørt noe fra Liverpool. Jeg vil bare fortsette å spille, og å gjøre det bra for min egen del, så får vi se hva som skjer.

Med videre utsagn levner imidlertid Guthrie null tvil hva angår hans lojalitet:

- Liverpool er min klubb. Jeg har vært på et par europacupkamper denne sesongen, og jeg følger med når enn de spiller. Jeg elsker klubben, og ser for meg en fremtid som spiller i Liverpool. Forhåpentligvis vil det skje, men hvis ikke har jeg bevist at jeg duger på dette nivået.
     
Grunnet reglementet for utlån av spillere, kunne ikke Guthrie spille mot moderklubben forrige helg. Dette visste dog ikke Guthrie før noen dager forut for kampen.

- Jeg visste ikke at jeg ikke kunne spille før tre-fire dager før kampen, så jeg var knust. Vi møtte et fantastisk lag i helga, og det beste laget vant. Det skal godt gjøres å slå gjennom der, men jeg tenker ikke på det. Vi får se etter sesongen, jeg vil bare spille fotball.

Danny Guthrie kan avslutningsvis fortelle at Boltons triumf mot Manchester United for et par uker siden ble en dobbelt triumf for hans vedkommende:

- Det var godt for meg personlig å slå Manchester United, da dette vil hjelpe Liverpool til å hale inn litt av poengene som skiller.