Hammill fortsetter storspillet

Adam Hammill kåret til banens beste da Dunfermline spilte uavgjort mot Kilmarnock. Voronin enig med Liverpool? Eto'o ute av troppen mot Valencia.

Adam Hammill ble kåret til banens beste spiller av Radio Scotland da Dunfermline spilte 1-1 hjemme mot Kilmarnock. Kantspilleren var et stadig uromoment for gjestenes forsvarspillere. 19-åringen ble lagt ned i straffefeltet like før pause. Dommeren pekte på straffemerket og viste ut en Kilmarnock-spiller for fellingen. Stevie Crawford utlignet fra ellevemeteren. Dette var for øvrig bunnlaget Dunfermlines første scoring siden 10. desember. Hammill hadde også fem brukbare avslutningsforsøk, samt at han hadde flere gode involveringer. Spilleren med U19-landskamper for England blir igjen hyllet på diverse Dunfermline-fora. Sjekk omtalen her.

James Smith spilte hele kampen da Ross County tapte 1-4 borte mot Gretna i skotsk 1.divisjon. Crewe vant 1-0 borte mot Bradford City. Danny O’ Donnell satt på benken hele kampen. Anthony Le Tallec, som er utlånt til Sochaux, ble byttet ut etter 68 minutter i 2-0-seieren på eget gress mot Le mans.

Voronin enig med Liverpool?
Ukrainske Andriy Voronin skal ifølge Kicker.de være enig med Liverpool om en fireårskontrakt. 27-åringens kontrakt med Bayer Leverkusen går ut til sommeren. Han vil derfor gå vederlagsfritt til ny klubb ved kontrakttidens utløp. Angriperen har scoret seks mål og står bokført med seks målgivende pasninger på 21 kamper i Bundesliga denne sesongen. Voronins karriere begynte i den ukrainske klubben Chernomorets Odessa, før han gikk til tyske Borussia M’Gladbach (1995-2000), 1.FSV Maiz 05 (2000-03) og 1. FC Köln (2003/04), før den 178 cm høye og 75 kilo tunge spilleren havnet i Bayer Leverkusen. Totalt i 1.Bundesliga har han nettet 33 ganger på 108 kamper, og for Ukraina har han spilt 37 landskamper.

Eto’o ute av troppen mot Valencia
Samuel Eto’o er ikke med i Barcelonas tropp til morgendagens direktesendte bortekamp mot Valencia.
- Eto’o har fortalt meg at han synes formen blir bedre, men at han vil foretrekke å bli i Barcelona for å finne toppformen. Han ønsker å være i bets mulig form foran Champions League-møtet med Liverpool, uttaler Barcelonas-trener Frank Rijkaard.
Det var forventet at Eto’o skulle spille seg i form etter skadeoppholdet med å være involvert mot Valencia. Forrige helg nektet han som kjent å komme inn mot Racing Santander da kun få minutter gjensto. Deretter gikk han ut i media og kritiserte både trener Rijkaard og lagkamerat Ronaldinho. Kameruneren har innrømmet at kneet fortsatt gir ham problemer, og han valgte derfor å forberede seg hjemme i Barcelona.