Hammill med kontrakt til 2011

Adam Hammill skrev under langtidsavtale med Liverpool før han dro til Southampton på lån. Swansea ønsker å låne Nikolay Mihaylov, men sliter med arbeidstillatelsen.

Skysports.com melder at Liverpools unge vingtalent Adam Hammill har signert en ny avtale med Anfield-klubben. 19-åringen er utlånt til Southampton hele denne sesongen, men før han satte kursen dit signerte han en ny treårskontrakt med Liverpool. Denne kontrakten begynner å løpe når låneoppholdet hos Championship-klubben er over, og Hammill har dermed bundet seg til de røde helt frem til sommeren 2011.

19-åringen blir regnet som en mann for fremtiden av de høye herrer på Anfield, og spilleren selv sier at han er henrykt over å ha en fremtid på Anfield under Rafael Benitez. Nå er målsettingen å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen i Liverpool når året i Southampton er over.

- Jeg skrev under en treårskontrakt med Liverpool tidligere i sommer. Avtalen gjelder til 2011, og jeg er veldig glad for dette. Jeg har vært Liverpool-supporter hele livet, og drømmen min er å spille for førstelaget, siteres Hammill.

Vingens gamle kontrakt med de røde gjaldt for øvrig til sommeren 2009.

Mihaylov er Swansea-aktuell
Liverpool og Swansea er i samtaler om et utlån av de rødes tredjekeeper Nikolay Mihaylov, men problemer med arbeidstillatelsen i England kan velte avtalen. Swansea jakter desperat en ny keeper før transfervinduet stenger, og deres manager Roberto Martinez har Mihaylov øverst på ønskelisten når en keeper skal lånes inn. Klubbene har forhandlet om en slik avtale, men det forutsetter at bulgareren får positiv respons på søknaden om arbeidstillatelse.

- Nikolay er et fantastisk talent, og Liverpool ønsker å låne ham ut. Men arbeidstillatelsen kan bli et problem, og vi har ikke mye tid til å få orden på dette før transferdeadline nå. Vi må ta en bestemmelse i løpet av de neste 36 timene. Vi vurderer et par andre muligheter også, men prioriterer Mihaylov til vi vet om han får arbeidstillatelse eller ikke, sier manager Martinez til Western Mail.