Håp for Alonso

Det virker nå som om Xabi Alonso har en sjanse til å bli spilleklar til byderbyet, etter at baskerens skade har blitt leget raskere enn først antatt. Døren holdes også på gløtt for Daniel Agger.

I motsetning til hva som har vært rapportert tidligere, virker det som det nå har blitt tent et håp for at Xabi Alonso, og kanskje også Daniel Agger, kan bli friskmeldte til Liverpools neste ligakamp, borte mot Everton.

Liverpool Daily Post skriver i alle fall i dag at duoen kan komme tilbake fra metatarsal-skadene raskere enn de mest pessimistiske prognosene. Begge spillerne fikk påvist metatarsal-brudd i etterkant av Champions League-kampen i Oporto for tre uker siden, men duoen slapp unna operasjoner.

De mest pessimistiske prognosene tilsa seks uker på sidelinja, og i helgen ble det slått fast at duoen var to til tre uker unna et comeback.

Morgenavisen i Liverpool rapporterer i dag at det er Alonso som ligger best an i løypa av de to, og han er således den av duoen som har størst sjanse til å bli spilleklar til Merseyside-derbyet neste lørdag.