Harry fra start for tredje gang?

Liverpool Echo antyder at Harry Kewell vil starte kveldens kamp mot Marseille. Det blir i så fall bare hans tredje kamp fra start for sesongen. - Kewell er i form, og kan bli involvert, uttaler Benitez.

Liverpool Echo melder at Harry Kewell kan komme til å starte sin tredje kamp for sesongen mot Marseille i kveld.

- Harry er skadefri og i form. Han gjør det bra, og kan meget vel bli involvert, siteres manager Rafael Benitez.

Som kjent kommer George Gillett til å være tilstede på sin første Liverpool-kamp på to måneder i kveld. På gårsdagens pressekonferanse kom det således ikke som noen overraskelse at Benitez fikk spørsmål om akkurat det.

- Gjør det noen forskjell at George Gillett er her, ville en journalist vite.

- Nei, han er ikke tilgjengelig for spill i morgen, så det påvirker ikke mitt laguttak, kom det kjapt tilbake fra en spøkefull manager.

Kroppsspråket tydet ikke på at spanjolen følte seg under press fra eierne. Det var en smilende og spøkefull utgave av Benitez som verdenspressen fikk stifte bekjentskap med.

- I ligaen har vi tapt en kamp, det samme har Arsenal, så det var overraskende å se reaksjonene etter helgen. Jeg har ikke lest avisene, hørt på radio eller sett TV selv, men jeg har blitt fortalt om dem. Jeg vet at Reading-kampen var en kamp alle forventet at vi skulle vinne. Men for mange ting gikk galt for oss, med straffesituasjoner og mer til. Og vi spilte ikke opp mot vårt beste.

- Av og til foran en så viktig kamp som den mot Marseille klarer du ikke å kontrollere alt, og kanskje tenkte spillerne på Champions League-kampen, innrømmer manageren.

- Mot Marseille kan jeg garantere at det ikke blir gjort bytter med tanke på Manchester United-kampen. Denne kampen er annerledes. Det var vanskelig foran denne kampen, ettersom vi bare hadde tre dager å forberede oss på etter Reading-kampen. Etter Marseille har vi fire dager, og det er nok tid til hvile slik at spillerne blir restituert igjen.

- Nå fokuserer vi kun på å vinne kampen. Dersom stadionuret viser 88 minutter og Besiktas leder kan vi kanskje vurdere andre alternativer, men det er åpenbart at vi må gå for seier.