Harry imponerte i comeback

Harry Kewell la opp til en scoring da han spilte 35 minutter for reservene, som slo Everton 3-1 etter mål av Paul Anderson, Nabil El Zhar og Craig Lindfield.

Ifølge Liverpools egen hjemmeside utklasset Liverpools reservelag sine naboer i kveldens miniderby i Wrexham.  Paul Anderson (bildet) gjorde 1-0 på en flott avslutning, Nabil El Zhar var mer heldig da en klarering traff ham i forkant av 2-0, mens Craig Lindfield besørget mål nummer tre.  Det siste for øvrig etter et flott forarbeid av Harry Kewell, da han lurte av de blå forsvarere fra sin posisjon som venstreving og ga Lindfield en enkel sjanse fra kort hold.  Det stod 2-0 ved pause.

Kewell var frisk i sitt comeback og hadde nær lagt opp til ytterligere en scoring for Paul Anderson.  Everton fikk en redusering etter 78 minutter, men det var heller flatterende for de blå som til tider ble utspilt mot et lag som startet med seks av årets juniormestere.  Ifølge liverpoolfc.tv var Anderson banens beste etter en scoring og ypperlig spill som høyreving.

Liverpool: Roberts; Darby, Hobbs, Huth (Kewell 55), Insua; Anderson, Spearing, Barnett (Ryan 77), Threlfall; El Zhar, Lindfield (Brouwer 67).  Reserver: Oldfield, Woodward.

Everton: Ruddy; Densmore, Dennehy, Molyneux, Irving; Harpur (Downes 46), Phelan, Vidarsson, Agard, Spencer (Morrison 46), Kissock.