Healy ser frem til å møte The Kop

David Healy er usikker på hvor bra det er å møte Liverpool etter rekordseieren mot Besiktas, men angriperen til Fulham hevder at man reiser til Merseyside uten frykt.

Optimisme hos Fulham
- I morgen vil bli første gang jeg spiller foran et fullsatt Anfield. Det å kunne spille foran The Kop vil bli noe helt spesielt, og jeg ser faktisk fram til å høre The Kop når jeg løper ut på banen. Etter det håper jeg imidlertid at vi kan gjøre dem tause, sier Healy foran lørdagens oppgjør.

- Jeg fulgte kampen mot Besiktas med spesiell interesse, men kanskje hadde det vært like bra å la det være. Liverpool syntes å ville score hver gang de gikk i angrep. Det vil sikkert ha gitt dem selvtillit og kanskje vil det være et dårlig tidspunkt å møte dem. Forhåpentligvis brukte de opp alle sine scoringer mot tyrkerne.

- Liverpool er et stort lag og har i Steven Gerrard en av de beste spillerne i verden, og de fleste vil tro at vi kommer til å ta med to-tre mål.

- Det er definitivt ikke slik vi tenker. Vi tror vi har genuine sjanser til å gjøre et sjokkresultat. 3-1 i forrige kamp mot Reading var en viktig seier for oss og det ble en stor dag for meg siden jeg kom innpå og scoret et mål. Alle som så det på fjernsyn vil ha sett hvor lettet jeg var i etterkant. Jeg hadde ikke scoret i Premier League siden august.

- Vår manager Lawrie Sanchez scoret som kjent seiersmålet for Wimbledon, mot Liverpool, i FA-Cup finalen i 1988, og han vil ikke ha noe redsel ved å reise til Anfield. Det vil være en kamp han ser frem til.

- En skal huske at vi har gjort det rimelig bra mot alle topplagene denne sesongen. I vår første ligakamp mot Arsenal behøvde de en scoring i siste minutt for å slå oss, og ikke lenge etter spilte vi 0-0 på Stamford Bridge i en kamp vi kunne ha vunnet. Nå håper vi alle gode ting er tre mot Liverpool.


West Ham har ikke kontaktet Ayerestan
Manageren i West Ham, Alan Curbishley, avviser rykter om at man vurderer Pako Ayesteran som ny teknisk direktør i klubben.

- Vi har diskutert situasjonen og kommet opp med en mal for hva denne jobben innebærer, sier Curbishley. ? Ingen har så langt blitt vurdert til dette. Vi har ennå et stykke igjen i forhold til dette, men jeg vil ha mye å si i så måte. Jeg vet at jeg fortsatt vil ha fullstendig kontroll når det gjelder førstelaget.